2777
2789

دوتا داداش دارم

بزرگه دوتا خونه ۱۰۰متری تو بهترین محله شهر داره

ماشین طلا

ده سال دیگه بازنشست میشه

کوچیکه یه خونه تو بهترین محله شهر ۱۰۰متری داره ماشین شاسی بلند و کلی طلا

خواهرم ۵۴ سالشه از ۲۰سالگی کار کرده ، جون کنده خودش تنها جداشده بدون ذره ای کمک دوتا خونه خریده یکی تهران یکی شهرستان طلاهم داره

منم مستاجرم کوفتم ندارم تو تهران

الان پسراش بدبختن؟

مدام دلش میسوزه وای گناه دارن وای فلانن

میگه ده سال دیگه بازنشست شه حقوقی نمیدن بهش بچم گناه داره خیلی استرس داره

میگم مگه به ما میدن؟

بهش میگم خوب اون خداروشکر دوتا خونه داره

داره که داره نمیشه سرمایه که

میگم خوب من همونم ندارم

میگه خوب خودت میرفتی سرکار

😭😭😭من که حلال نمیکنم این حرف هارو خدایی چرا مادرها پسری ان

تاالان یه هل پوکم بهش ندادن پسراش

من تمام حرفم اینه که نباید پیش بچه ایش که هیچی نداره

بشینه بگه اون بچم که دوتادوتا خونه نداره آخی بمیرم خونه اش واحد پشته دومتر کمه فلانه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

خیلی تو مخه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخ معمولا مادرا عقیده دارن عروساشون تو خوشی هستن دختراشون بدبختن از شما برعکسه شانستون

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ی سری مادرا همینن.. مورد داریم پسره همه چیو از مامان و خواهراش گرفته بعد مرگ باباش حتی خونه ای که توش زندگی میکنن بدبخت کرده طرفو ولی مادره همچنان دنبال تحفه پسرشه

کسی لایکم نکنه

حالا مادرشوهر و پدر شوهر من دختر پرستن

واسه اونام آدم نیستن

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

درکت میکنم ،مادر همسرم من ۵ تا پسر دارن ،یکی از برادر شوهرام که جوانم هستن الحمدلله ،سه تا منزل دارن ،هر کدام از خونه هاش سه طبقه ،وضع مالی بقیه هم خوبه اما نه مثل ایشون اما مادر همسرم مدام نگران همین پسرشون هستن و میگن بچم قرض داره ،شغلش دولتی نیست ...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
درکت میکنم ،مادر همسرم من ۵ تا پسر دارن ،یکی از برادر شوهرام که جوانم هستن الحمدلله ،سه تا منزل دارن ...

نمیدونم چرا اینطورن

دلم خیلی سوخته دیگه

اگ پدرمادرت ملک و اموالی دارن بگو بصورت مساوی بینتون تقسیم کنن هم اوناذبزنن برجیب هم بشما کمکی بشه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣