2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟

چون میشید غلام حلقه به گوشش مسافرت نمیتونید برید خرید نمیتونید برید تا چند سال دیگه باید غذا دهنش کنید مریض میشه باید بهش برسید همش میخواد غر بزنه به بچه هاش الکی بگه اینا بهم نمیرسن اون موقع صد نفر پیدا میشن که حامی پدرشونن کلا آسایش ازتون گرفته میشه

من ۱۰روز پدرشوهرم اینجاست انقد حالم بده که نگم براتنکن اینکارو ارزش نداره روانت به هم میریزه

خدا کنه قبل اینکه پیر بشیم بمیریم من اینقد میترسم زمان پیری سربار کسی بشم خیلی سخته

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خدا کنه قبل اینکه پیر بشیم بمیریم من اینقد میترسم زمان پیری سربار کسی بشم خیلی سخته

میدونی منم خیلی میترسم بخدا ولی از قصد سربار کسی نمیشم این خودش میتونه خونه بگیره ولی نمیکنه اینکارو

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
بله ۲۴ میلیون ... آخه یک نفر آدم نمیتونه جمعش کنه ما سه نفر بودیم واقعا خسته شدیم خیلی اذیت میکنه

اگر توانشو ندارید قبول نکنید چون اون داره پول میده که منتی سرش نباشه ولی وقتی سخته براتون منت میاد سرش با همین پول پرستار بگیره یا زن بگیره

بخاطر پول که نهنمیدونم اعصابم نمیکشه ولی کسیو نداره دلمم میسوزهکاش آدما پیر و نیازمند میشن حداقل زبو ...

دقیقا کوچیک ترین مسائل مارو دخالت میکنههه خودش هیچی از زندگی خود نمیگه فوضول

خب در واقع پرستار میخواد. من مادر بزرگم تو خونه خودشه و یه پرستار اومده خونه اش و باهاش زندگی میکنه تمام خرج و مخارج خورد و خوراک پرستار هم با مادربزرگمه بهش ماهی ۳۰-۴۰تومن هم حقوق میدن.

.