2777
2789
عنوان

یکی از سریال های خیلی خوب ایران 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست
نمیدونم چرا الان همچنین فیلمی ساخته نمیشه چرا

دیگه هزینه نمیشه متاسفانه

و کارگردان ها و هنرمندان بلد کار نمیان تلویزیون

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ت پلتفرم هم همچین سریالی نمیبینی اصلا شاهکاره

سریال های پلتفرم که مصرف گرا هستن

فقط برای جذب مخاطب و درآمد ساخته میشن

دقت کنین اصلا سریال پدر که صدا و سیما پخش کرد

با آقازده قابل قیاس نیست

یا کارای آقای مدیری

تلویزیون ناظر کیفی داره

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دیگه هزینه نمیشه متاسفانهو کارگردان ها و هنرمندان بلد کار نمیان تلویزیون

خب این بردارها چرا تو همون نمایش خانگی از این سریالها نمی سازند همین الانشم خیلی بلدکارا درحال برگشت یا درحال کارندبعصیاشونم مثل احمدرضا درویش که اصلا هیچوقت توتلویزیون نبودند میخوان تلویزیون سریال بسازند سال دیگه سلمان فارسی مخش نیشه حاتمی گیاهی داره سریال موسی را با بازیگرای نطرح میسازه چند وقت دیگه شاید از شب یلدا یریال جوید ندیری مخش میشه فصل سوم مردهزار جهره خم میخواد بسازه.جلیل سامان میخواد چمران را بسازه ، کمال تبریزی میخ اد اقبال لاهوری را بسازه بعد پوران درخشنده هم فکر کنم برای شبکه استانی میخواد سریال مستوره اردلان رابسازه سعید آقاخانی داره سریال میسازه سریال جدید سهیلی زا ه چندروز دیگه از تلویزیون پخش مبشه، کارگردان فیلم مصلحت داره برای تلویزیون سریال کمدی فک وفامیل را نیسازه وکلا خیلیا درحال برگشتند علاوه برکارگردانها بازیگرای مطرح خود کیانوش عیاری برای تلویزیون چند یال هست یک سریال ساخته به اسم ۸۷ متر که البته یکبار میگن از تلویزیون پخش میشه یکبار نیگن میخوان بدنش نمایش خانگی آخرش نمی دونم وضعیتش چی میشه تازه فصل سوم کاراگاه علوی هم دارند می سازند

خب این بردارها چرا تو همون نمایش خانگی از این سریالها نمی سازند همین الانشم خیلی بلدکارا درحال برگشت ...

بله عزیزم

درسته

ممنونم وقت گذاشتین

خیلی هم عالی

چه بهتر مخاطب تلویزیون بالاتر بره

با ساخت این سریالها که محتوایی دارن بر اساس فرهنگ و پیشینه ایرانی

هر چه سطح تلویزیون و کلا صدا و سیما بالاتر بره

کمتر مردم ما سمت محتوای نامناسب میرن

بله عزیزم درسته ممنونم وقت گذاشتین خیلی هم عالی چه بهتر مخاطب تلویزیون بالاتر بره با ساخت این سریاله ...

خواهش می کنم. بله اگر تلویزیون کارای خوب بسازه خود به خود بساط نمایش خانگی هم برچیده میشه البته عذر میخوام اگر اشتباهات تایپی زیاده وکمی برای شما فهمیدن کامنتم سخت میشه.

خواهش می کنم. بله اگر تلویزیون کارای خوب بسازه خود به خود بساط نمایش خانگی هم برچیده میشه البته عذر ...

نه عزیزم

خواهش میکنم اتفاقا متوجه شدم

بله واقعا خیلیا هزینه های سریال و فیلم و برنامه های

پلتفرمهای مختلف دنبال کردن براشون سنگینه

نه عزیزمخواهش میکنم اتفاقا متوجه شدم بله واقعا خیلیا هزینه های سریال و فیلم و برنامه های پلتفرمهای م ...

هم هزینش زیاده هم واقعا افتضاحندبعصیاشون.تازه کارگردان درچشم یادم که میخواد پوریای ولی برای تلویزیون بسازه.

نه عزیزمخواهش میکنم اتفاقا متوجه شدم بله واقعا خیلیا هزینه های سریال و فیلم و برنامه های پلتفرمهای م ...

والبته این سریالها هزینه ساختشون خیلی بالاست تلویزیون هنر کنه سالی یکدونه از اینا بسازه که تازه چند سالم ساختمون طول میکشه همین سریال موسی وسامان فکر کنم هرکدوم سالی هزار میلیارد خرجشون.