2777
2789

همون اوائل ازدواج کردم منو فرستاذ خونه مادرشوهرم ۵روز بمونم ,بعدش کع برمیگشتم فرداش میشد ،غر زدناش شروع میشد که مرغمون تموم شده و برنجمون تموم شده و فلان، خاله هام کلا مادرمو طرد کردن ب دلائل شخصی و کمبوذی که داره روی سر ما خالی میکنه، اونجا هستم لقمه های شوهرمو میشمره و خیلی ازار دهندس اخلاقش، شوهرم میاد همش مادرم اخم و تخم کردس، حالا شوهر خواهرای خودش که ۲هزار شخصیت ندارن و ب مسخرش میگیرن ،چجوری براشون عزیزه ، الانم خونه پدرشوهرمم و زنک نزدم، پریروز رفتم شیرینی خریدم نبودن تقریبا نیم کیلو و خیلی کم بود و ۲تا بیشتر توی یخچال نموند ،مادرم اومد خونه چ قشقرقی بپا کرد که نازی حتما مسخرمون کرده و من مگه معطل شیرینی خریدنش بودم و شوهرش باید همه چیزا رو بخورخ و....، اصلا کسی بهش چیزی نگفت و خودش بلوا بپا کرد و خیلی خجالتم میاد از این حرکاتش، تا میرم خونه یکاری میکنه برم توی اتاقم ،وقتی مجرد بودم الکی و بهانه جور میکرد منو از سر سفره بلندمیکرد و یا از خونه بیرون مینداخت

برام دعا کنید بچه های نی نی سایتی خیلی سختی کشیدم خونه بابامم و خیلی اذیتم کردن، مادرم هی منو مینداحت بیرون، بابامم کتکم میزد، من خیلی اونجا توی غربت بودم، از بس اذیتم میکردن من که ۲۲سالم بود ۴۳کیلو بودم و ضعف شدید داشتم، ای خدا مراقب همه باش مراقب منم باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان نشستم خونه مادرشوهرم برای شام همه چیواماده کردم و برای مادرمم اصلا زنگ نزدم، لیاقت نداره، من که هیچ یاری ندارم از لحاظ خانواده ،بهتره که همینجا سرگرم باشم، تا ب برادرم زنگ میزنم ازم پول میخاد ، پدرمم همیشه شوهرمو با دیگران مقایسه میکنه ،مادرمم که چشمدیدن منو نداره

مادرا هم روانی شدن

بخدا ابرو برام نزاشت، پس اون مادرا کین که بچه هاشونو نمیزارن خونه پذرشوهرشون برن و میگنهمینجا بمون همیشه، من هروقت میرم خونه لقمه هامو میشمرن از بچگی مادرم جوری باهام برخورد کرد، سر یخچال نمیتونم برم الان چند سالی که ازدواج کردم از صابون و شامپو و مایحتاج همه رو شوهرم تهیه میکنه

زود عروسی بگیر فقط از اون خونه بیا بیرونعرصه داشته باشی یه بارکی میزنی بیرون

کجا برم، مجرد بودم همش میگقتم یبار فرار کنم از اونجا برم ،باز گفتم نه بااین شرایط زندگیم کیاخه ب من پناه میده و برم در ب در شم بدبخت میشم و بدبخت تر برمیگردم

کجا برم، مجرد بودم همش میگقتم یبار فرار کنم از اونجا برم ،باز گفتم نه بااین شرایط زندگیم کیاخه ب من ...

عروسی گرفتی رفتیخونت دیگه خونه مادرت نرو زنگشم نزن

اونم زد جواب نده فک کن مرده اعصابتم اروم میشه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عروسی گرفتی رفتیخونت دیگه خونه مادرت نرو زنگشم نزن اونم زد جواب نده فک کن مرده اعصابتم اروم میشه

اینجوری نگو خوشم نمیاد از این حرفت،اون معرفت نداره اما من که دارم ،اما اندازه خودمو میدونم

اینجوری نگو خوشم نمیاد از این حرفت،اون معرفت نداره اما من که دارم ،اما اندازه خودمو میدونم

ان شاالله به حق همین اذان تو زندگیت خوشبخت باشی

مادرتو ببخش احتمالا رنج زیادی تو زندگیش کشیده