2777
2789
عنوان

با این رفتار بیرحمانه و فریبکارانه شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 247 پست
اره موافقمهنوز نشسته چت میکنه

چکار کنم به نظرت الان ساعت ۵ هست

کجا برم ؟ نه لباسی نه وقت آرایشکاهی

تازه نمیدونم کدوم تالارم جشن میگیرن

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این مسائل اعتقادی باید از اول به فکرش میبودیالان هم یه راه حل داره ، این همه لباس های بسته و ش ...

نه کی گفته تو همهی عروسی ها هست ..

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

گفتم به به کاربر دیگه حتی آدرس تالاری که میرن رو هم نگفتن بهم

الان دیگه نرو به نظرم چون نخ لباس مناسب میتونی پیدا کنی شاید آرایشگاه هم وقت نتونی گیر بیاری

ولی مناسبت های بعدی رو شرکت کن

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

ببین این مسائل اعتقادی باید از اول به فکرش میبودیالان هم یه راه حل داره ، این همه لباس های بسته و ش ...

ما سمت شوهرم شهر دیگس،مراسماشون مختلطه رقصاشونم مدلش فرق داره من کلی لباس شیک و کارشده دارم که میپوشم همشونم پوشیده س،و میرم،البته همسرم بی من نمیره هااا خودش،من خودم مذهبی ام ولی خوش میگذره

الان دیگه نرو به نظرم چون نخ لباس مناسب میتونی پیدا کنی شاید آرایشگاه هم وقت نتونی گیر بیاریولی مناس ...

نه صد سال سیاه نمیرم وقتی اونقدر کممحلی کردن که حتی تاریخ عروسیم نگفتن چطور پاشم برم

فقط مسئله مشروب نیست اینا لخت زن و مرد با هم میرقصن

به هم نمی خورید دیگه ...

چی بگم آخه

فقط بچه دار نشو فعلا

حتما قایمکی ی مدت قرص جلوگیری بخور

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ما سمت شوهرم شهر دیگس،مراسماشون مختلطه رقصاشونم مدلش فرق داره من کلی لباس شیک و کارشده دارم که میپوش ...

شما شوهرت سر سنگینه مال من الان وسط دختر است با حرکات جلف

نه صد سال سیاه نمیرم وقتی اونقدر کممحلی کردن که حتی تاریخ عروسیم نگفتن چطور پاشم برم

پس غصه نخور،وقتی عروسی خونوادت شد براهمسرت یه غذابگیر بگو عزیزم غذاتو بخور من میرم عروسی مثلا خواهرم،،،وبرمیگردم

ببخشیدا نمیتونم ازت بخوام همراهیم کنی چون خودت دوس نداری همراهت باشم،یعد برو

ما سمت شوهرم شهر دیگس،مراسماشون مختلطه رقصاشونم مدلش فرق داره من کلی لباس شیک و کارشده دارم که میپوش ...

آره الان دیگه چون اکثر عروسی ها مختلطه خیلی از خانما لباس پوشیده میپوشن حتی خود عروس ها

تو اینستا ببینی لباس خیلی از بلاگر ها و بازیگرا پوشیده است و خیلی هم خوشگلن

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh