2777
2789

پدر مادرش نگه داری میکنه حدود نود سالشونه..چندین بار گفتم به احترامتون چیزی نگفتم اما رعایت کن داد نزن ..خدارو خوش میاد آرامش مارو گرفتی ..میگه مامانم آلزایمر داره..گفتم اون اصلا صداش نمیاد من خودتو میگم داد نزن

الان هم صداش داره میاد

یا در ورودی باز میزاره هوا خودش عوض بشه اصلا نمیتونیم رد بشیم قشنگ مارو نگاه میکنن

شما رد بشید خب

اونا بیشتر معذب هستن که شما داخل خونه رو ببینید

دیگه دو نفر مسن رو نمیتونه ببره بیرون

برای همین لابد در خونه رو باز میذاره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شماهم تو خونشون و نگاه کنید😁 ولی تا یه جایی حق بده اسی نگهداری از افراد سالمند و بچه ها خیلی اعصاب فولادی میخواد

واحد بغلی ماهم بچه داشت همین بود همش داد میزد اما الان بچه اش بزرگ شده داد و بیدادش خیلی کمتر شده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به مدیر ساختمون شکایت کنید یا زنگ بزنین پلیس

میگه همینی که هست

داد نزنم حرفمو گوش نمیدن

مدیر هم اصلا پیداش نیست بهش بگیم

چندین مرتبه از خواب میپرم

همسایه جفتی هم کلافه هست

شماهم تو خونشون و نگاه کنید😁 ولی تا یه جایی حق بده اسی نگهداری از افراد سالمند و بچه ها خیلی اعصاب ...

عزیزم گناه ما چیه ..

من چندین بار با ادب بهش گفتم الان تصمیم گرفتیم به مدیر بگیم

آپارتمان باید رعایت کنن

شماهم تو خونشون و نگاه کنید😁 ولی تا یه جایی حق بده اسی نگهداری از افراد سالمند و بچه ها خیلی اعصاب ...

بعد فوضول محله هست...آمار تک تک همرو داره..تنها کسی که بهش آمار نمیده منم..گفت عرپستون رد شد نگاهش کردم در باز بود گفتم آها با اجازه خدافظ 🤣اسم کوچیک میوه فروش هارو بلده

همه ازش فراری هستن چون آدم بیکار میکنه...

میگه همینی که هستداد نزنم حرفمو گوش نمیدنمدیر هم اصلا پیداش نیست بهش بگیمچندین مرتبه از خواب میپرمهم ...

یه ساعت هایی رو بگید برای استراحت که اونم رعایت کنه

مراقبت از سالمند هم خیلی سخته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه ساعت هایی رو بگید برای استراحت که اونم رعایت کنهمراقبت از سالمند هم خیلی سخته

اره به مدیر میگم بهش بگه چاره ای نیست ..خواهر خیلی آدم محترمیه بهش گفتم بهتر شده اما باز صداش میاد...

بعد فوضول محله هست...آمار تک تک همرو داره..تنها کسی که بهش آمار نمیده منم..گفت عرپستون رد شد نگاهش ک ...

عه چقدر فعاله🤣 پس حقشه

من فکر میکردم بنده خدا انقدر سرش شلوغه دیگه براش اعصاب نمونده باشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰