2777
2789

چند وقت پیش با آقایی از طریق مجازی جهت ازدواج آشنا شدیم

بعد از حدود ۵ ماه ناپیوسته از آشناییتون رفتیم پیش مشاور پیش از ازدواج. بعد خودش گفت به هم نمیخوریم و گفت دیگه ادامه ندیم

اون موقع چون فقط احساساتم درگیر بود دوست داشتم با اون ادامه بدم برای همبن بهش میگفتم ادامه بدیم بازم

ولی اون رفت .بعد منم به خودم قول دادم دیگه قیدشو بزنم برای همیشه هرچند از نظر احساسی خیلی هم درگیر شده بودم

من دیگه مطمئن بودم اون پیگیر نمیشه چون خودش گفته بود ادامه ندیم و اینا

بعداً که احساساتمو بهتر مدیریت کردم فهمیدم ما اصلا به درد هم نمیخوردیم و زمین تا آسمون فرق داشت همه چیمون(مخصوصا فرهنگ های مختلف و اینا )

حالا بعد ۴ ماه زنگ زد به گوشیم که توی خونه بود من باشگاه بودم اون ساعت

مامانم برداشته بود😥

مامانم و خانوادم اصلا از این ماجرا خبر نداشتن

چون خودمون از طریق فضای مجازی آشنا شدیم

مامانم فهمید ماجرا رو .حتی اون آقا بهش گفته بود که باهم رفتیم به مرکز مشاوره و خودشو معرفی کرده بود

مامانم خییییلی عصبانی شد و سیم کارامو دراورد و گفت دفعه دیگه اسم ازدواج بیاری میکشمت و میندازمت بیرون😥

چون جا خورده بود به سیم کارت یواشکی داشتم و از ماجرای اون آقا هم خبر نداشت و اینکه یواشکی به مرکز مشاوره هم رفتیم

واااااای احساس خیلی بدی

دارم

نمیدونم چه غلطی کنم حالا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ۲۹ سالشه که برخورد مامانش درست نبود .به هر حال کار اشتباهی هم که نکرده

بابا خب دختر جوونه وقت ازدواجشه چ اشکالی داره اصن مار اشتباهی نبوده

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

هست ولی خب چه ربطی به سن داره

دیگه تو این سن دخالت مامانت چه معنی داره؟

شما حق داری خودت شریک زندگیتو پیدا کنی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مامانت چراروازدواج حساسه عجبا

رو ازدواج حساس نیست

رو این حساسه که یواشکی اینکارو کردم

و فکر میکنه مثلا من میرم راحت خودمو در اختیار همه میذارم 😐

کلا فکر میکنه بلد نیستم از آبروم محافظت کنم

و بیرون رفتن با پسر اونم پنهانی خب بدش میاد

درسته ولی نگرانه دست گل به آب بدم و اینا

متوجه نمیشم

سنت مناسبه برای ازدواج

و گمون نکنم تو این سن اهل دسته گل به آب دادن باشی

اینکه یه مادر با دختر ۲۹ ساله اینطور برخورد کنه و سیم کاراشو بگیره درست نیست

به هر حال حالا هر جور که آشنا شدید اما بعدش کار منطقی انجام دادید و رفتید مشاوره

نمی فهمم مامانتو

دیگه تو این سن دخالت مامانت چه معنی داره؟ شما حق داری خودت شریک زندگیتو پیدا کنی

اره ولی اینقدر با برخورد کرد باهام

دقیقا مثل کسی که هرزه هست 😐

لعنت به اون پسر با این برخورد غیر قابل پیش بینیش

بحث اینه مامانم دیگه اعتمادشو بهم از دست داده

و فکر میکنه اگه تنهایی جایی برم ینی با کسی قرار دارم

یا اینکه سیم کارت گرفتم اونم پنهانی بهم بدبین شده

فکر میکنه چون خوشم از ازدواج میاد دیگه به هر قیمتی به همه رو میدم