2777
2789
عنوان

دهه نودی ها واقعا نسل افتضاحین

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 136 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نطرت در مورد دهه هفتادی ها چیه؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قدیما بود میگفتن حاصل تربیت خانوادس.الان حاصل تربیت مجازی و ...هرچقدر بچتو دور نگه داری از بچه های د ...

اره گفتم دیگه جامعه و خانواده ها هستن

وقتی حرف از حیا و عفت میزنی خانمهای سی چهل پنجاه سال برمیگردن میدن به کسی مربوط نیست همین میشه دیکه

خدا شاهده یه زنه دیدم راحت پنحاه سالش میشد شومیز که حالا اسمش مانتو شده پوشیده چاک سینه بیرون شلوار سفت کشیده بود اندام خصوصیش معلوم بود شلوار هم کوتاه

چند تا پسر مدرسه ای یه جور بد نگاهش میکردن

چرا باید اینطور باشه؟ اسمش بی حیایی نیست پس چیه

یا مرتیکه سنی ازش گذشته نمیدونه باید نگاهش کنترل کنه حرفای رکیک تو جمع میزنه فکر نمیکنه اون بچه و نوجوون راجب اون فحش فکر میکنه یاد میگیره

خیلی چیزا

میبینی والدین رعایت دارن تو خونه میخوام تربیت خوب بشه اما ازین الدنگا و انگلای اجتماعی میان خراب میکنن تربیت و آینده ی اون بچه را

احتمالا دهه هشتاد هستید.

از اساتیدی که الان دهه هشتاد ها دانسجکشون هستن بپرسید همین دهه هشتاد نسبت به دهه هفتاد یکسری چیزهای واضح رو رعایت نمیکنن.نگاه صقر و صد دارید

دهه ۹۰ پوشش شون نسبت به همه دهه ها باز تر ولی خوب اینجور نیست که همه بد باشن

دختر من ۱۳ سالش روسری نمی پوشه تیشرت شلوار پوشه

سختگیری رو پوشش ندارم فقط بدن نما نباشه و لباس ش باز نباشه

ولی روی چیزا دیگه مث یه مامان قدیمی سختگیرم😅

رفت و آمد فقط با من و باباش. گوشی شخصی اصلا و ابدا

فقط با گوشی خودم

دوست و رفیق بازی هم فقط تو چهارچوب خانواده که من بشناسم شون بدونم کین و فقط خونه خودم بیان اجازه نمیدن دخترم جایی تنها بره

خیلی هم درس خون. و. از هر لحاظ مطمئنم دخترم داره سالم زندگی میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه من متولد ۹۲.جیزی حالیش نیست از این موضوعات.مقصر پدر و مادر اونان که گوشی براشون خریدن

پسر منم ۱۵سالشه گوشی تو خونه هست استفاده میکنه ولی به اسمش نیست برای همین راحت میتونم نظارت کنم به کوشی،بعضی ها فک میکنن از قافله عقب میمونن اگه برای بچه گوشی نخرن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بخاطر اینترنت و فضای مجازیه

زمان ما هم گوشی بود من دهه هفتادم اما چون دسترسی به اینترنت نبود این چیزا خیلی کمتر بود

اما همون زمان مدرسه هم خیلیا چشم و گوش شون باز بود

بچه هایی داشتیم که تو همون سن 15 16 سالگی براحتی رابطه برقرار میکردن و فرار میکردن با دوس پسرشون

حتی فیلم میاوردن مدرسه جابجا میکردن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

دوتا دختر 92 94 دارم قرب نشون برم کاملا باهوش

مودب

و سربه راه خداروشکر

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
کلا دهه نود ایا که زباله و اشغالن باز هشتادیا نصف خوب نصف بدن ولی این نودیا گندترین نسلن خبر مرگ همش ...

واه چته خبر مرگ خودت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دخترمنم دهه نودیه و 14 سالشه و خیلی باوقار و خانمه و مایه افتخارمه

همه ی دهه نودیا بد نیستن یه عده مشکل دارن و از نوع این یه عده هم تو همه ی دهه ها پیدا میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️