2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتن منطقیه بنظرتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 39 پست

عروسی نگیر ولی لباس سفید بپوش عکس بگیر حیفه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نگرفتم

پشیمون هم نیستمن

بهترین انتخاب زندگیم بوده تا این لحظه

بجاش هزینه عروسی رو گذاشتیم رو پس اندازمون و آپارتمان خریدیم

اینکه مستاجر نیستیم و خونه خودمون هستیم می ارزه به 1 شب عروسی که اونم آیا بذارن بهت خوش بگذره یا نه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

هر کی ی دیدگاهی داره ولی بنظر من عروسی نگیری بد ب دلت میمونه

من خودم عقدم شوهرم میگ عروسی نگیریم خونه بخریم سفر بریم ولی من میگم خونه و سفر همیشه هس عروسی رو دیگ نمیشه تجریه کرد بازم ببین دلت چی میگ عزیزم

وای یعنی عاقل ترین آدم بنظرم کسی هست که بره با همسرش دوتایی مشهد،،، بعدم از اونجا بره شمال و تا ده روز کیف کنه!!

بهترین هتل ها،، بهترین تفریح،، بنزین غذارو بخوره

اخه عروسی چیه و لباس عروس دخترا ایتقد ذوقش رو دارن

حدودا چقدر هزینه میشه میدونی؟

بدون شام ،برا خواهر شوهرم که دو شب پیش عروسیش بود 100 تومن شد ،همه چی هم سعی کردیم کف بگیریم،با 400 تا دعوتی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من ۱۸ سال پیش عروسی نگرفتم تا اللن حتی یادمم نیفتاده ک بخوام ناراحت بشم ،باز بستگی ب روحیت داره ولی ب نظر من ی لباس عروس بپوش و اتلیه برید عکس بندازید که حداقل عکس داشته باشی

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝