2777
2789

دخترم همش بهم میگه چرادوستم مرتب طلا میخره تیپ جدید میزنه ولی تو برام از این کارا نمیکنی

بهش گفته دوست پسر مامانم خرجش میکنه چون بابام سر کار نمیره

بچه های این دوره زمونه یه جوری شدن

داره چشم و گوش دختر منم باز میکنه

خیلی ناراحتم

به معلم بگو نذاره پیش بچت نشینه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه ببخشید زمان قاجار نیست عزیزم

دلت میخواد حرف بشنوی روشنفکر خانوم؟؟؟؟؟؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

دلت میخواد حرف بشنوی روشنفکر خانوم؟؟؟؟؟؟

اینا روشنفکر نیستن عزیزم روشنفکر نما ان

وگرنه روشنفکری واقعی به دوس پسر داشتن و اینا نیست

(سوتفاهم نشه اصلا منظورم با کاربر nyla نیست کلا کسایی رو میگم ک ملاک روشنفکری رو اینجور چیزا میدونن)

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اینا روشنفکر نیستن عزیزم روشنفکر نما انوگرنه روشنفکری واقعی به دوس پسر داشتن و اینا نیست(سوتفاهم نشه ...

هرچی هستن ک گند زدن به بشریت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وا چی میگی .یعنی مامان ک باید الگو باشه دوست پسر داشته باشه و دخترش هم بدونه بیاد برا بقیه تعریف کنه ...

میخوان عادی سازی کنن و رواجش بدن ک خب دارن موفق هم میشن متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا چی میگی .یعنی مامان ک باید الگو باشه دوست پسر داشته باشه و دخترش هم بدونه بیاد برا بقیه تعریف کنه ...

ببخشید شاید بد گفتم

فقط در صورتی ک مادر مجرد باشه در غیر این صورت صد در صد اشتباهه

روشنفکر یودن به چیه میشه راهنماییم کنین بدونم ؟

به تحصیلاته به فرهنگه به سواده

اطلاعات عمومی، شعور اجتماعی و...

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا