2777
2789

چه فازیه

چجوری باید برخود کرد

مثلا ادعای فوق صمیمیت میکنه باهات هر هفته پیام میده خبر میگیره بعد از یکی دیگ میشنوی ک عه چند روز دیگ عقدشه و چند ماهه نامزده 😐 من فقط تبریک گفتم هیچی نگفتم ولی خب این ادم میتونه دوست و خیر خواه تو باشه ؟

تو به نیتشون اگاهی میدونی قلبا دوست ندارن ولی در کلام قربون صدقت میرن جوری وانمود میکنن ک خیلی هواتو دارن من اصلا ادم دو رویی نیستم زبونم نمیچرخه ب کسی ک خوشم نمیاد بگم دورت بگردم

ولی اونا بلدن

یا مثلا عمه من تفاوت سنی کمی داره باهام هی میگ چ خبر من امار همه زندگیو کارمو میدادم بعد از عکسا و این و اون و اینستا میفهمیدم مثلا تولد ی فامیل جمع بودن همه ما نبودیم همون شبی ک بهم زنگ زده گفتم چ خبر گفته سلامتی

خب فدا سرتون خوشتون نمیاد منتها چرا ولمون نمیکنن چرا انقدر زنگ میزنین چرا الکی قربون صدقه میرین از ی طرف جلب بازی از ی طرف قربون صدقه چیو باور کنم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرن برای خودشون کات

من اصلا نه زنگی میزنم ن کاری دارم با کسی نه حتی انتظاری دارم

ولی خودشون میان سمتم من فقط جواب میدم دیگ چون نزدیک نسبتشون شر میشه جواب ندم

ولی حرصم در میاد خیلی

جدیدا سعی میکنم چیزی نگم از خودم منم ولی ی جوری جزییات میپرسم گاهی نمیتونم و میگم

از این سبک آدم ها متنفرم اینایی که همه ش می خوان آمار زندگی بقیه رو دربیارن. اما خودشون تا کوچکترین ...

دقیقا تا ریز جزییاتو روشون میشه سوال کنن تمام هزینه هامو میپرسن چ کاریو کجا کردمو میپرسن با اینکه ب کارشون نمیاد دونستنش

من اصلا نه زنگی میزنم ن کاری دارم با کسی نه حتی انتظاری دارم ولی خودشون میان سمتم من فقط جواب میدم د ...

میفهممت کاملا به این خاطر میگم کات حتی تلفناشونم جواب نده .میگن ادمای حسوده دورتو بشناس با همون باید کات کات کات کنی تمام

میفهممت کاملا به این خاطر میگم کات حتی تلفناشونم جواب نده .میگن ادمای حسوده دورتو بشناس با همون باید ...

اره واقعا رابطمو کم کم تموم کنم چ فایده فقط حرص بخوریم از این ارتباط