2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم واقعیه و هم تاثیر داره

اما کار هر کسی نیست و به هیچ عنوان درست نیست و گناهه

شاید فقط ۱۰درصدشون واقعی باشن..

چیزی به نام جن نداریم

جن همون شیطانه. پس اونی هم که کارش رو واقعا بلده، با شیطان ارتباط داره

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

به تظرم اصلا آدم سالمو درست نباید خودشو قاطی این چیزا بکنه

علوم ماورا خیلی ناشناختس

خیلی مبهمه

خیلی گنگه

خیلی خطرناکه

ببین در بهترین حالت در بهترین حالت فقط سرت کلاه رفته اگر یه درصد حرفای اون آدما درست باشه اولا اینکه اگر بیل زن بودن باغ خودشونو بیل می زدن دیگه نیاز به هیچی نمی داشتن

دوما اینکه اینا میان از یه سری موحودات ندیدیه و نشناخته و غیر قابل اندازه گیری کمک می میگیرن اصلا ما می گیم به فرض محال که راسته آدمیزاد به هم جنسو هم گونه ی خودش رحم نپی کنه اون وقت ببخشید شیطانو جنو فلانو بهمان دو بار به آدم کمک می کنن

ببین بزار منطقی جوابتو بدم این فالگیرها و دعا نویس ها کجا زندگی میکنن ؟ اکثرا بیقوله های اطراف شهر بعضا پارک مترو خوشگلن ؟ پولدارن ؟ بچه های خوبی دارن نه پس اگر دعا شون بگیر هست چرا برای خودشون کاری نمیکنه ؟ یکیشون میگفت پسرم معتاده خب اگر دعاهاش واقعا بگیره چرا برای پسرش نمیتونه کاری کنه ؟ هر وقت یادت افتاد که یه نفر برات دعا نوشته یا طلسم شدی یاد بدبختیا اون طرف بیوفت با خودت بگو اگر دعابگیر بود الان خودش در قصر بود