2777
2789

یا فقط برای من انقدر بچست

کسی که کل لباساش الان ۷،۸ تومنه نهایتا

حرف از کفش ۳۰ تومنی بزنه حرص دربیار نیست

در صورتی که قطعا نمیتونه بخره ،فقط کرم اینو داره بهت نشون بده چیزای خوشگلترم هست

منم میدونم هست ولی به جیب توی...نگاه میکنم

همش تو رویاست انگار اه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای

همون بهتر که رویا بمونه

مردها وقتی وضعشون خوب شد و تونستن بخرن این چیزا رو دیگه اون مرد قبلی خوب و مهربون نمیشن واست.

قدر همدیگه رو بدونید و نذار شوهرت بلندپروازی کنه و پولدار بشه.من تجربه شو دارم ولی خداروشکر بی پول شد ...

سخت نگیرمنم عکس ماشین بیست میلیاردی میفرستم برای شوهرماونم میگه انشالله کلیه میفروشم برات میخرم

گاهی عیبی نداره ها

ولی من یه چیزی میخرم ،میره دوبرابر قیمت اون پیدا میکنه برام میفرسته میگن این قشنگ تر نیست

بعد من اینجوریم که جیبت در این حد هست؟

سخت نگیرمنم عکس ماشین بیست میلیاردی میفرستم برای شوهرماونم میگه انشالله کلیه میفروشم برات میخرم

کلیه فوقش دونه ای یه میلیارد دو تا رو هم بفروشه میشه ۲ میلیارد.

خودت رحم اجاره بدی درآمدت بیشتره(صرفا جهت خنده)

پس تو راه بد افتادهو اینا رو برای شما میفرسته که چی؟

عین این خاله زنکا انگار کار و بدبختی نداره احمق خاک برسر

غیرمستقیم میخواد بگه تو سلیقه نداری

همین جمله رو راجع به مامانش گفت وقتی دوست بودیم ،سلیقه نداره چیز خوب انتخاب کنه

من رفتم یه چیز ۱۵ تومنی خریدم ،برام عکس برند فلانشو که ۳۰ تومن بود فرستاده میگه این قشنگه ،میخوام هزار بار بکوبم تو صورتش که توعه بدبخت نداری در این حد ،انقدر نرو رو اعصابم بذار با همون کوفتی که گرفتم شاد باشم

عین این خاله زنکا انگار کار و بدبختی نداره احمق خاک برسرغیرمستقیم میخواد بگه تو سلیقه نداریهمین جمله ...

متاسفانه به این افراد میگن کمالگرا

شوهر منم همینه و اصلا زندگی باهاشون راحت نیست این افراد

اگه تو دوران عقدین برید روانشناس اگه تونست خودشو رها کنه اوکی اگه نه بهت نمیگم جدا بشو ولی اگه جدا نشی راه سختی در پیش داری

متاسفانه به این افراد میگن کمالگراشوهر منم همینه و اصلا زندگی باهاشون راحت نیست این افراداگه تو دورا ...

خیییلی کمالگراست خیییلی .

دیوونم کرده یه سفر بهش میگم بریم میگه نه پول نداریم چقدر پول هتل بدیم فلان بازی ابی کنسرت ،رفیقم رفته ۳۵۰ هزینه کرده ،صبر کن پولش جور شد بریم

بعد خودشم واقعا حرص میخوره ،بخاطر همین اصلا دیر به دیر برای خودش خرید میکنه یا راضی میشه به کاری ،همه چی باید عالی عالی عالی باشه

اصلا روانی شدم دیگه ،باید مجبورش کنم بره پیش مشاور دیگه نمیکشم