2777
2789
عنوان

به خاطر بی اشتهایی و حالت تهوع و مدفوع خونی 25 کیلو وزنم کم شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب عزیزم علایم هلیکوهست هلیکو اگه انتی بیوتیک مصرف کنی جواب منفی میشع

آخه آندوسکوپی گردم آزمایش خون هم دادم هیچ کدوم هلیکوباکتر نداشتم

آندوسکوپی زخم و ورم معده نشون داد

۱۶۷من به وزنم کاری ندارم اینکه هنوز اشتها ندارم عصبانیم میکنه😭

منم مث توام از آزمایش خون فهمیدم هلیکوباکتری دارم قرص آهن و زینک پلاس یکم اشتهامو بهتر کرد ولی یکم ک بخورم زود احساس سیری میکنم ولی خب لاقل حالت تهوع رو یکم بهترکرد این ویتامین هارو بگو ب دکترت اگ مصرف کنی چطوره

آخه آندوسکوپی گردم آزمایش خون هم دادم هیچ کدوم هلیکوباکتر نداشتمآندوسکوپی زخم و ورم معده نشون داد

میگم آندوسکوپی چطوره ؟درد داره؟دکترم بهم گفته بود انجام بده میترسم

هزینش بالاس؟

دختر خوب اگر با زور هم شده غذات رو بخور چشم هاتو ببند و بخور چون اینجوری خدایی نکرده ی مریضی دیگه می ...

سرم خوراکی چجوریه؟منم بخاطر این بیماری وزنم خیلی کم شده میخام وزن واشتهام خوب شه

سرم خوراکی چجوریه؟منم بخاطر این بیماری وزنم خیلی کم شده میخام وزن واشتهام خوب شه

ابجی جان سرم خوراکی رو از داروخانه ها باید بخری بری برات وصل کنن مثل غذا هست با پروتین و ویتامین ها درست میکنن انرژی غذا رو داره و انگار غذا خوردی

میتونی بری دکتر قرص و دارو اشتها اور استفاده کنی و باشگاه بری که اشتهات خوب بشه و جون بگیری و ی چیزی رو بهت میگم به فکر خودت باشو کوتاهی نکن انشالله همیشه سالم و سلامت باشی دختر خوب ❤️❤️❤️❤️❤️انشالله سلامتیت رو هرپه زودتر به دست بیاری و خوب بشی

میتونی بری دکتر قرص و دارو اشتها اور استفاده کنی و باشگاه بری که اشتهات خوب بشه و جون بگیری و ی چیزی ...

مممنونم از توضیحاتی گ دادین شماهم انشالله همیشه سالم وتندرست باشی

ببین عزیزم تا چهل روز هرروز صبحانه نون و عسل. عسل خوب بتونی گیر بیاری بهترع بخور. تا دوماهم بخوری ضر ...

حالا دیابت نگیره هر روز عسل

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم