2777
2789
عنوان

تنفس عادی بعد از عمل بینی

25 بازدید | 6 پست

دوستان من یک ماه و نیمه عمل کردم و بینیم خیلی کیپه و تنفسم یکم صدای فس فس داره و راحت نیست خیلی میترسم دائمی باشه ، چند وقت بعد عملتون تنفس و بویایی مثل قبل عمل شد؟

الان که طبیعیه عزیز من من ماه اول ببخشید بینیم پر از مخاط میشد نمیتونستم نفس بکشم

الان چند وقت از عملتون میگذره؟ کامل درست شده نفس و بویاییتون؟ من یکمم گاهی صدام تو دماغی میشه گاهی بهتر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان چند وقت از عملتون میگذره؟ کامل درست شده نفس و بویاییتون؟ من یکمم گاهی صدام تو دماغی میشه گاهی ب ...

والا دروغ چرا ولی صدام تو دماغی نمیشد الان یه ساله گذشته تنفسم عادی عادی البته بگم من به شدت مراقبت میکردم و هر روزز روی چهار پنج بار با سرم شستشو شستشو میدادم

والا دروغ چرا ولی صدام تو دماغی نمیشد الان یه ساله گذشته تنفسم عادی عادی البته بگم من به شدت مراقبت ...

تا چند ماه بعد شستشو دادی؟ دارویی چیزی دکتر داد تا نفس بهتر شد ؟

نه دارو نداد والا من تا شیش ماه شستشو میدادم الان که یکسال گذشته با گوش پاک کن

ببخشیدا هی سوال میکنم ولی بابت نفس کشیدن خیلی ناراحتم همش میگم چه کاری بود کردم نفسم خراب کردم ، میشه بگی شما تقریبا چند وقت بعد متوجه شدی نفست داره درست میشه ؟ بخدا از ناراحتی همش دارم قرص آرامبخش میخورم