2777
2789
عنوان

عقد اجباری💔💔

330 بازدید | 22 پست

دوستان من ۱ ماه که بازور و فشار خانوادهام عقد کردم من ۱۹ سالمه و اون ۲۷ سالشه و اصلاً به شوهر عقدیم علاقه ندارم و کلن دوستش ندارم و حس خیلی مضخرفی نسبت بهش دارم نمیدونم چکار کنم و تقریبا فقط ۱۰ روز باهم چت کردم و بعدش نتونستم تحملش کنم و از بلاکش زدم اونم هیچکاری نکرد حتی نیومد خونمون منو ببینه یا چیزی حالا نمیدونم چکار کنم بنظرتون بهش بگم که من دوسش ندارم چون پسر عموم میترسم مشکل پیش بیاد برام

کسی نیست حمایتم کنه یا پشتم باشه خیلی حس بدیه و روزای سختی رو دارم سپری می کنم

هیچ وقت مامان و بابامو بخاطر این کارشون نمیبخشم و حتی داداشام🙂💔

در ضمن اون نمیدونه من ب اجبار باهاش عقد کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب الان به شوهره عقدیت بگو دوسش نداری و به اجبار بوده فک کنم اونم به اجبار بوده و دوست نداره

اگه اینجوری باشه میتونه بهم بزنه این عقد رو و هردوتون

نجات پیدا کنین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

منم مامانم بزور زن بابام شد پسرعمو دخترعمو ناتنی بودن

بابام مامانم و دوس داره تقریبا ولی زندگی خوبی ندارن

بابام میگه روز اول به خودم میگفتی نمیخامت تا کاری میکردم نشه

توهم به خودش بگو

یا کسی دیگه رو دوس داری که دوسش نداری؟پسر بدیه؟رفتارش چطوره باهات؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

شما کم تقصیر نداری خوب خانوادت اجبارت کرد ولی اون حق داشت همون اول نظر خودتو یدونه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*