2777
2789
عنوان

خواهرشوهر شوهرم میندازه ب جونم

195 بازدید | 14 پست

بچه ها ۲ماه ازدواج کردیم من از شوهرم ی محبت ندیدم خاخرشوهرم شوهرم یاد میده میندازه ب جونم

من ی پیج کاری دارم روزمره هامو میزارم میره شوهرم یاد میده ت با زنت نیری خوش گذرونی همه میان ب ما میگن داداشت مادر پدرتو انداخته محل نمیده بهشون یل زنت اینو میزاره اونو نیزاره شوهرم کاری ب کاریم نداره وقتی اون یاد میده تحت تاثیر قرار میده شوهرم میاد خونه عصبی فقط طرف داره خانوادشه یعنی ریدن ب زندگیم الان ماام ۴ روز حرف نمیزنیم شوهرمم باهام حرف نمیزنه اصلا من حتی جدا میخوابم ازش

ناهار شامم نمیزارم شام ها مامانم دعوت میکنه میریم اونجا ولی باهم حرف نمیزنیم

ناهارم بهش نمیدم

یعنی موندم تصمیم گرفتم دیگه با شوهرم ن س کس داشته باشم ن رابطه عاطفی حتی باهاش حرف نزنم برا خودم زندگی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا خواهر زندگی خودته و ما حتی حق اینو نداریم که نظر بدیم بهتره با ی روان شناس کار بلد صحبت کنی

ایشالله همه چی درست میشه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

افرین همینجورادامه بده خواهرشوهرت برنده این جنجال بشه براوو پا شو یه دوربه افتخارخودت برقص

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

افرین همینجورادامه بده خواهرشوهرت برنده این جنجال بشه براوو پا شو یه دوربه افتخارخودت برقص

بابا من جیکار کنم اخ ب خاهرشورم ربطی نداره تو یخچال من چی هست

یا ما میریم خوش گذروند میاد ب شوهرم عذاب وجدان میده همه میگن فلانی مادرش انداخته پدرشوهرم دارم

بابا من جیکار کنم اخ ب خاهرشورم ربطی نداره تو یخچال من چی هست

یا ما میریم خوش گذروند میاد ب شوهرم عذاب وجدان میده همه میگن فلانی مادرش انداخته پدرشوهرم دارم

بابا من جیکار کنم اخ ب خاهرشورم ربطی نداره تو یخچال من چی هست یا ما میریم خوش گذروند میاد ب شوهرم عذ ...

به خواهرشوهرت ربطی نداره تومسابقه گاوبازی کسی برنده هست که حملات گاو ردمیده نه اونی باگاوسرشاخ میشه ومیجنگه توهم بایدحرفا خواهرشوهرتوخنثی کنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖