2777
2789

من بخدادقسم آرزومه

یجا باشم هیچکس نباشه

من اصلا دل خوشی ندارم از هیچکی واقعا ن میل ب صحبت دارم

ن اینکه تحمل کسیو دارم

جدیدن ک حتی حوصله ی صحبتهای کسی رم ندارم

فک کنم تااخر عمرم تنها بمونم

....

منم آرزومه همیشه مجرد باسم حداقل ولی ۱۰ ۱۵ سال دیگه با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

ولی هنو لچم😂

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

من مجردی دوست دارم تنهایی نه

دوست برم مربی پرورشگاه بشم با اونا زندگی کنم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی بد نیس ولی پول میخاد پول

من وضعیتم خوب نبود ازدداج مجدد کردم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

میدونی فک میکنم ما شاید یه سال ، دو سال نیاز به تنهایی داشته باشیم ، بعدش این تنهایی اذیتمون میکنه ، من خودمم مثل شما فکر میکردم اما الان نظرم عوض شده ، دوست دارم که چند سال دیگه ازدواج کنم و مادر بشم 🫠🥺

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بخدا که داری شعار میدی

یک خاستگار خوب بیاد با سر میری 😂

با خودت صادق باش کسی که مجردی تا اخر عمر بخاد از ازدواج متنفر باشه اصلا اسم ازدواج هم نمیاره

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

بخدا که داری شعار میدییک خاستگار خوب بیاد با سر میری 😂با خودت صادق باش کسی که مجردی تا اخر عمر بخاد ...

خب همه ازدواج خوب رو دوست دارن ولی اینکه گیر یه اشغال بیوفتن میترسن میگن هی تنهایی بی دردسر بهتره

بخدا که داری شعار میدییک خاستگار خوب بیاد با سر میری 😂با خودت صادق باش کسی که مجردی تا اخر عمر بخاد ...

من خواستگار مهندس هم داشتم اما بدون اینکه فرصت آشنایی پیش بیاد ردش کردم

اینقد دوستام اذیتم کردن خانواده و... حس میکنم آدم ب هرکی جز خودش تکیه کنه یا توقع داشته باشه بد زمین میخوره توی زندگی:)

....

من خواستگار مهندس هم داشتم اما بدون اینکه فرصت آشنایی پیش بیاد ردش کردم اینقد دوستام اذیتم کردن خانو ...

یعنی چون مهندس بوده آدم خوبی بوده ؟

خب به دلت باید بشینه اخلاق و ظاهرش باید خوب باشه

بزار یکی بیاد تو زندگیت که دلتو ببره اون موقع تصمیم بگیر

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات