2777
2789
عنوان

هدفتون از زندگی چیه

138 بازدید | 20 پست

خیلیا هدفشون تشکیل خانواده و شوهر و بچست ولی من اینا رو نمیخوام چون فکر میکنم با اینکار چیزی به دنیا اضافه نکردم و برای دنیا مفید نبودم نه اینکه کساییکه اینکارو میکنن بگم کارشون بیفایدست ها،ولی برای من مناسب نیست برای من فایده نداره،دلم میخواد زندگیم رو وقف کمک به دیگران کنم کمک به بهتر کردن زندگی یه یتیم یه نیازمند یه افسرده یا هرکسییی که کمک لازم داره اما وقتی خودم هنوز نمیتونم از خودم مراقبت کنم خودم هنوز اونقدر پولدار نیستم چطوری به بقیه کمک کنم چطوری،بعدش خیلی آدما قدرنشناسن و اتفاقا کمکشون کنی منت میذارن سرت و آدمو پشیمون میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ هدفی ندارم فقط مجبورم به زندگی

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خب دقیقا چجوری تاثیر میذاری با امر به معروف؟

البته امر به معروف هم می کنم مثلا اگه در مغازه ها ببینم محصولی هست که بچه ها رو از هویت فرهنگی خودشون دور می کنه میرم و به فروشنده میگم که آوردن این محصول روی روح و روان بچه ها اثر میذاره و بهتره این محصول رو نیاره

یا مثلا گاهی سعی می کنم خانواده دو به کارای خوب تشویق کنم زنگ مب زنم دور هم جمع بشیم و نذری درست کنیم

یا اگه حقیقتی رو درک کردم به دیگران بگم

یا افراد رو جمع می کنم که صله رحم انجام بدیم

بچه ها و بزرگتر ها رو به فرائض دینی و اخلاقیات تشویق می کنم