2777
2789
عنوان

خب الان ینی چی به تو چه دقیقا

151 بازدید | 14 پست

من مامانم مذهبی و محجبه س

ولی خودم تو مدرسه معمولا مقنعم رو میندازم،به اعتقاد و دین و حجاب هم نیست چرا باید تو مدرسه ای که همه دخترن حجاب داشته باشم؟

امروز رفته بودم تو حیاط دستامو بشورم بعد موهام به هم ریخته بود بازش کردم دوباره ببندمش

بعد معاونمون نمیدونم از کجا ظاهر شد گفت مادرت به اون با حجابی اون وقت تو اینجوری😐

آقا مسئله اینکه هیچ مردی اون اطراف نبوده به کنار

اصلا بوده باشه هم من میخوام بدونم به تو چه ربطی داره.حق اظهار نظر درباره اینکه پوشش من با مامانم متفاوته نداری

من میترسم حالا این دفعه دیگه بره به مامانم بگه دخترت اصلا حجاب نداره و شما به این با حجابی اونوقت دخترت اینجوری و...

مامانم واقعا به این مسئله حساسه خیلی ناراحت میشه کسی یه همچین حرفی بهش بزنه،اینطوری برداشت میکنه که تو نتونستی دخترتو خوب تربیت کنی

واقعا که

خب اینارو به خودش هم گفتی؟

واقعا من تعجب میکنم که ناظم و معاون با بچه های نسل جدید مثل زمان ما برخورد میکنن !!!!

اگر میگفت قانون مدرسه مقنعه گذاشتنه انقدر شمارو ناراحت نمیکرد !!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار به تفاوت عقیده و باور هاتون ندارماما قانون مدرسه س تو به قانون بی احترامی کردی

بهم مستقیم میگفت مقنعتو بپوش ناراحت نمیشدم

از اینکه ربطش داد به مامانم بهم برخورد

منم مث تو دانش اموزم و گاهی مقنعمو میندازم ولی خب باید قبول کنیم که قانون اینه متاسفانه

معاون و اینا هم مجبورن گیر بدن بخاطر اموزش پرورش

تو خونه و بیرون هر طور باشیم ازادیم

منم اصلا عاشق حجاب نیستم ولی خب اون پنج ساعت یا هفت ساعت مدرسه مجبوریم بپذیریم

به مامانت هم حرفی زد بگو پوشش خانواده من به شما ربطی نداره جوابشو بده.

واقعا تو این تایم چجوری مغنعتو بر میداری

میدونی چقدر شپش فراگیر شده تو مدرسه ها؟؟؟؟

رفیقم تو یه مدرسه ابتدایی که شهریش ۱۰۰ ملیونه تو بهترین جای تهران

بعد پر شپش شده سر بچه ها از ترس نمیتونن بردارن مغنعه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا مدرسه ما 20 سال پیش چون تو حیاط از جایی معلوم نبود اقای مستخدم میفرستادن بیرون ما اجازه داشتیم مانتو مون هم در بیاریم

اما الان به خاطر شپش این کار بهداشتی نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اگه می گفت قانون اینه باز هم بچه ها یه جوابی پس می دادن.

نه عزیزم قانون قانونه ساکتم میشی جلوش

ولی حجاب خیلی مسخره اس تو محیطی که هیچ کس نیس دستشویی برا کی حجاب رعایت کنه میگه داشتم موهامو مرتب میکردم