rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6863 عنوان کسایی که مدرسه میرن و کسایی که میتونن راهنمایی کنن لطف کنن بیان 63 بازدید | 9 پست بنظرتون نکات و فرمول های مباحث ریاضی رو تو نوت بوک بنویسم و بچسبونم کنار همون مبحث خوده کتاب.یا تو دفتر وارد کنم؟کجا بنویسم که بعدا بتونم راحت حفظ کنم.کجا بهتره؟شما خودتون چیکار میکنید؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ دیروز | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوین155 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 157 تو همون صفحه کتاب یا تو دفترت بنویس که مرتبط با صفحه ی .. هست
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15137 اره بالای هر صفحه توضیحاتش باشه بهترهجون تا بری دفتر باز کنی باز بیای شماره صفحه پیدا کنی گیج میشی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6863 تو همون صفحه کتاب یا تو دفترت بنویس که مرتبط با صفحه ی .. هست فرق نمیکنه من فقط میخوام برا خوندن بعدا به مشکل نخورم کدوم بهتره بنظرت؟تو نوت بوک بنویسم بچسبونم کنار همون مبحث تو کتاب.یا وارد دفتر کنم؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6863 اره بالای هر صفحه توضیحاتش باشه بهترهجون تا بری دفتر باز کنی باز بیای شماره صفحه پیدا کنی گیج میشی مچکرم با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15137 مچکرم بعدم اون استیکی نوت هست برگه یاداشت مگه نمیگی کاغذ رنگی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6863 بعدم اون استیکی نوت هست برگه یاداشت مگه نمیگی کاغذ رنگی اره همونا.هردو درسته.فقط واسه نوت بوک اگه بخوای سرچی چیزی بزنی باید بزنی برگه کاغذی نوت بوک.من از قبل نوت بوک میگم.😂 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15137 اره همونا.هردو درسته.فقط واسه نوت بوک اگه بخوای سرچی چیزی بزنی باید بزنی برگه کاغذی نوت بوک.من از قب ... 🙂😘عب نداره کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
دلوین155 عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 157 فرق نمیکنه من فقط میخوام برا خوندن بعدا به مشکل نخورم کدوم بهتره بنظرت؟تو نوت بوک بنویسم بچسبونم کنا ... دفتر بهتره
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6863 🙂😘عب نداره 🥰🥰 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡