2777
2789
عنوان

پسر سه سالم خیلی بد غذاست خیلی ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 51 پست
وای اینم همینه مثلا فسنجون میپزم ما شمالی ها قهوه ای میخوریم خیلی ببخشید میگم میگه اه نمیخورم این چی ...

من شریت ویتوکید بهش میدادم یه کم اشتهاش بیشتر میشد. یعنی خودش میگفت گشنمه! ولی بازم مسخره بازی داره

فسنجون دوست داره ما هم شمالی هستیم یه کم ترشه خوشش میاد ولی مرغشو میگه کثیفه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بااینکه ۱۳سالشه شاید باورنکنی برنج وکباب باشه دوتیکه سینه کوچیک،یا یه دونه کوکو یا دودونه کتلت کلا ک ...

حالا خداروشکر پس میوه میخوره همون خودش کلی ویتامین میرسونه به بدن این میوه هم نمیخوره اخه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خیلی سخته واقعا ادم اذیت میشه دیگه موندم بخدا شده یه پاره استخون

اره کمترحرص بخور من دختر بزرگم کوچیک بود خیلی لاغربود یکسالگی ۷کیلو بود خیلی شربت تقویتی خریدم براش نمیخورد الان ۱۹سالشه ماشالله تپله باید رژیم بگیره من دختربزرگم از ۴سالگی اشتهاش خوب شد ولی کوچیکه ازهمون اول اینجوری بوده که الان خودش دوست داره ومیگه نمیخوام چاق بشم منم دیگه کاریش ندارم

من شریت ویتوکید بهش میدادم یه کم اشتهاش بیشتر میشد. یعنی خودش میگفت گشنمه! ولی بازم مسخره بازی دارهف ...

من شربت اشتها زیاد دادم تاثیری ندیدم یعنی اینا بزرگ شن پیرمون میکنن خواهرزادم هم اینجوری بود بچه بود الان ۲۱ سالشه هیچی دوست نداره فقط فست فود میخوره یعنی جوریه گوجه خیارشور داخل ساندویچو نمیخوره

اره کمترحرص بخور من دختر بزرگم کوچیک بود خیلی لاغربود یکسالگی ۷کیلو بود خیلی شربت تقویتی خریدم براش ...

ای جانم سلامت باشن انشالله خدا حفظشون کنه

حالا خداروشکر پس میوه میخوره همون خودش کلی ویتامین میرسونه به بدن این میوه هم نمیخوره اخه

حالا یه چیز دیگه دختر کوچیکم چندسال پیش بردم دکتر طب سنتی گفت که روده هاش پرز نداره که غذاها روجذب کنه یعنی اگه روده هاش خوب باشن نون خالی هم بخوره خوبه کاریش نداشته باش بارهنگ ،عرق ونعنا وگلاب دم میکردم بهش میدادم و خدایی بهتر شد،اگه خرما بخوره هم خیلی خوبه

نگران نباش این سنین همینطورن دخترا ۹سال ب بعد و پسرا ۱۳ب بعد میافتن تو چرخه بلوغ خوب میشن ... فعلا اون چیزای ک دوست داره بهش بده حتی تکراری هر چند کم بخوره....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من شربت اشتها زیاد دادم تاثیری ندیدم یعنی اینا بزرگ شن پیرمون میکنن خواهرزادم هم اینجوری بود بچه بود ...

این خیلی زبله فلفل دلمه ریز شده تو غذا رو تشخیص میده جدا میکنه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به تجربه میگم بچه وقتی ببینه تو حساسی بدتر میکنه... بهترین کار اینِ قبل وعده اصلی (یکساعت قبل ) هیچی بهش نده غذا رو بیار هر چقدر خودش خورد حتی شده دو تا قاشق تو نگاهش نکن گفت نمیخورم اصرار نکن بگو نوش جان تا عصر خبری از غذا نیست اگه باز گشنه اش شد همون غذای رو بیار و خودت برو دنبال کارت نگاهش نکن بگو غذا همینِ چیز دیگه ای نیست

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
نگران نباش این سنین همینطورن دخترا ۹سال ب بعد و پسرا ۱۳ب بعد میافتن تو چرخه بلوغ خوب میشن ... فعلا ا ...

خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه من ببینم با ولع داره غذا میخوره من کیف کنم

به تجربه میگم بچه وقتی ببینه تو حساسی بدتر میکنه... بهترین کار اینِ قبل وعده اصلی (یکساعت قبل ) هیچی ...

اینکارو کردم الکی یک قاشق میخوره میگه خدایا شکرت مامان سیر شدم😂😂

میره بعد نون میخوره خیلی زبله

خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه من ببینم با ولع داره غذا میخوره من کیف کنم

شک نکن... بهت قول میدم... و اینکه نگاه ب خودتونم میکنه ک چجور میخورید اینم هست..

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒