2777
2789
عنوان

بین این دوتا پسر کدومو انتخاب کنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
اخه ببین با اولی یکماهه داریم اشنا میشیم و ۷ بار دیت رفتیم خب طبیعتا با اون راحت ترم.ولی دومی رو فقط ...

اما انتقاداتت نسبت ب اولی توی متنت بیشتر بود بشین دو دو تا چهار تا کن یکیشونو انتخاب کن چون خوب نیس همزمان با دوتاشون بخوای پیش بری ب اشنایی برسی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

فعلا با دومی باش دندوناتم درست کن😁😆

خب یه فرق دیگه ایم ک دارن اولی تو مدت یکماه حتی یبارم حرف جنسی نزده اصلاااا نزده.ولی دندونپزشکی تو همون دیت اول دوتا کلمه جنسی ( یکیش این بود که گفت من ازین بکن درو ها نیستم!چون من گفتم ظاهرت یکم غلط اندازه) و خب یکم عصبی و کم طاقت به نظر میاد مثلا ازینکه پشت چراغ قرمز وایسه عصبی میشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ببین با اولی یکماهه داریم اشنا میشیم و ۷ بار دیت رفتیم خب طبیعتا با اون راحت ترم.ولی دومی رو فقط ...

هایپر اکتیو

هایپراستار فروشگاهه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب یه فرق دیگه ایم ک دارن اولی تو مدت یکماه حتی یبارم حرف جنسی نزده اصلاااا نزده.ولی دندونپزشکی تو ه ...

خب خودت گفتی ظاهرت غلط اندازه.اونم جواب داده😁😆

ب نظرم دومی بهتره

زندکی با مرد مذهبی خیلی سخته

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اصلا اولی که وابسته مادرشه ، کلا کنسله اول حرف مادرش بعد همسرش ، من خودم دلم نمیخاد همسرم تابع مادرش باشه

باید بانوی اول من باشم ، و اینکه از همه چی بگذریم یه دختر خودش میخاد برای زندگیش تصمیم های قشنگ بگیره دلش نمیخاد مادرشوهر دستور بده

مشکل اولی مذهبی بودن و وابستگی به خانوادس

دومی هم عصبی بودنه که نمیدونم چرا توی پزشکا و دندون پزشکا زیاده چرا

به هرحال درحد بازتر شدن دید خوبه بپرسی ولی خودت باید تصمیم بگیری و نزاری نظر کسی رو نظرت اثر بزاره

هیچکدوم

ولی اگر قرار باشه یکیش رو انتخاب کنم اولی

البته که این فققط نظر منه، هردختری شرایطش و ملاک هاش فرق میکنه بالاخره

اون مدل غذا خوردن هم که میگی من خییییلیا رو میبینم اینطورین، مخصوصا مردا🤦🏻♀

برای منم به شددددت آزار دهنده هست🥲😬

خب یه فرق دیگه ایم ک دارن اولی تو مدت یکماه حتی یبارم حرف جنسی نزده اصلاااا نزده.ولی دندونپزشکی تو ه ...

از نظر من ایشون صد در صد کنسله

حداقل من خوشم نیومد، دیگه شما رو نمیدونم