2777
2789

دختره هم وضع مالیش خوب باشه قیافه و هیکل اینا هم داشته باشه ولی پسره عالییی باشن مالی

بابای دختره مقام منصب داشته باشه تو شهرشون شناخته شده باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا بیشتر از یکی دو پله اختلاف طبقاتی و پینشهاد نمیکنم به هیچ وجه من چون مشکل ساز میشه در هر صورت

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یعنی موقعیت اجتماعی و خانوادگی دختره نمی تونه کاور کنه؟؟

به نظر من اگه سبک زندگیتون شبیه هم نیست هیچ چیزی نمیتونه کاور کنه

با کسی که از لحاظ سبک زندگی و فرهنگی و مالی شبیه به همین ازدواج کنید کمترین ریسک رو داره

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

آره دیگه....آقایون معمولا از نظر مالی باید قدرتمند تر باشن دیگه

این درسته ولی مثلا وقتی خونه ی پسره تو بهترین جای شهره بهترین ماشینو داره کارشون خیلی پردرامده ولی مثلا دختره از خودش ماشین نداشته باشه خونشون یه جای معمولی تر باشه

منظورتون از سبک زندگی چیه عزیزم ممنون میشم یکم توضیح بدین

ببینید مثلا جوری که تربیت شدین ، مقدار و مدل تفریحی که دارین، چیزهایی که برای شما زشت یا نامعمول به حساب میاد از بدو تولد ،مدل رفت و آمدی که بهش عادت دارین ،مقدار ارتباط شما با اقوام و دوستانتون ، سبک رفتارو اعتقادی خودتو و حتی سبک اعتقادی و رفتاری کسانی که توی زندگی انتخاب میکنید باهاش معاشرت کنید همه میشه سبک زندگی حتی خیلی چیزای دیگه که من احتمالا جا انداختم اما جز عادات ما محسوب میشه

حالا هر چقدر این فاکتور ها بیشتر شبیه به هم باشه ریسک اینکه شما در اینده به مشکل بخورین کمتر میشه و احتمالا ازدواج موفق تری خواهید داشت