2777
2789

تجربه ندارم ولی فک نکنم مزایا داشته باشه

نکن این کارو

تو سایت ولی یه خانومی بود در مراحل طلاق بود اونم زن قبلی شوهرش مرده بود، امیدوارم بیاد بگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس من اینه که طلاق گرفته بهتر از فوت شدس هر مردی رو دیدم زنش فوت کرده بعدش نتونسته عاشق بشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

راستش از قديم گفتن زن مرده رو زنش بدين زن طلاق داده رو هلش بدين

اما من بنظرم قطعيت نداره چون با يه آقايي آشنا شدم به قصد ازدواج واقعا تا فرصتي پيش ميومد سر مزار خانمشون بود و مدااام خواهر خانومشون تنها ميومد خونه پيششون به بهونه بچه ها خيلي از اموالشون بنام مادر خانم مرحومشون بود من راستش نتونستم بپذيرم اما خيليا رو ديدم كه ازدواج كردن و راضين

راستش از قديم گفتن زن مرده رو زنش بدين زن طلاق داده رو هلش بدين اما من بنظرم قطعيت نداره چون با يه آ ...

مخیتونم ازت راهنمایی بگیرم؟ ترس از صمیمیت دنداشت؟ یعنی از اینکه رابطه اش با تو جدی شه خجالت نمیکشید جلو بقیه؟

مخیتونم ازت راهنمایی بگیرم؟ ترس از صمیمیت دنداشت؟ یعنی از اینکه رابطه اش با تو جدی شه خجالت نمیکشید ...

ميگفت كه نه ترسي از كسي ندارم اما خوب ادم موقعيت داري بود راستش خيلي باهام بيرونم نميچرخيد محيط هاي خلوت تر رو انتخاب ميكرد بنظرم كلا يه جوري بود پنج شنبه عصرا همش با دوتا بچش سر مزار زن مرحومش بودن خواهر زن مجردش همش خونش بود منم از همسر جدا شدم راستش ديگه حوصله بحث و تنش نداشتم تلاشيم نكردم ولش كردم كلا