2777
2789

ازکجا شروع کنم ،مهریه نمیخوام ،هیچی نداره تمکن مالی نداره اجرا هم بزارم فقط سردرد و هزینه تراشیه ،الانم ک زندان و هیچی نداره ،ن خونه ن ماشین ن پول هیچی نداره

طلاق توافقی میخوام

یه پسر ۶ساله هم دارم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی یا باید توافق کنی طلاقت بده اگه قبول کنه خوبه اگه نه باید به دادگاه ثابت کنی ک تو اون زندگی اذیت میشی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چرا طلاق ؟چقدر طلاق زیاد شده

واقعا ۹ساله این زندگی رو با چنگ و دندون نگه داشتم ،کتک میزنه فهش میده توهین میکنه ازخونه بیرون میکنه دست بزن داره قمار بازه دیگه اینا یکیشم برای طلاق جوابگو هست

واقعا ۹ساله این زندگی رو با چنگ و دندون نگه داشتم ،کتک میزنه فهش میده توهین میکنه ازخونه بیرون میکنه ...

میتونی اینارو ثابت کنی تاحالا پزشک قانونی رفتی اگه مدرک نداری دستت ب جایی بند نیست بمون مدرک جمع کن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اسی یا باید توافق کنی طلاقت بده اگه قبول کنه خوبه اگه نه باید به دادگاه ثابت کنی ک تو اون زندگی اذیت ...

خودش هربار میگه برو لاشیم اگه سراغتو بگیرم هربارم بهش میگم برو درخواست بده نمیده گفتم فردا خودم برم درخوایت بدم بخدا بریدم امنیت جانی ندارم توخونه ی خودم روانیه

میتونی اینارو ثابت کنی تاحالا پزشک قانونی رفتی اگه مدرک نداری دستت ب جایی بند نیست بمون مدرک جمع کن

ن ،خواستم برم پدر شوهرم نزاشت ،چندین بار خیلی بد کتکم زد ،دیگه نمیخوام چیزیو ثابت کنم خسته ترازاونم ک بمونم ،ب کی ثابت کنم ،ثابت کنم ک چی بشه

خودش هربار میگه برو لاشیم اگه سراغتو بگیرم هربارم بهش میگم برو درخواست بده نمیده گفتم فردا خودم برم ...

میفهمم چی میگی من خودمم تو این شرایطم تو حیات انقد منو زد همسایه ها از بالکن دیده بودن زنگ زده بودن پلیس اومد صورت جلسه کرد پزشکی قانونی رفتم سرم ضربه خورده تنها مدرکی دارم همینه بی گدار ب اب نزن چون قانون پشت مرده اصلا دستت ب جایی بند نیست انقد میدوننت تو دادگاه ک نگو