2777
2789
عنوان

آقایون اگ پارتنرتون یا کسی ک دوسش دارید پیشتون گریه کنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید باورتون نشه ولی من توی ۱۴سال زندگی با همسرم کلا سه بار جلوش گریه کردم ،دوتاش واسه فوت عزیزانمون ...

من اصلا تحمل ندارم سریع گریم میگیره

حالا اون یه بار وسط دعوا شوهرت چ ری اکشنی داش؟

واسه هرچیزی جلو مردا حالا میخاد شوهرتون نامزدتون رل تون پارتنرتون یا هر خری باشه گریههههههه نکنین چ ...

نفهیفهمم چرا😭😭😭اخه درد دلت ادم ب همسرش نگ کنارش گریه نکنه بغلش نکنه ب کی بگه

من اصلا تحمل ندارم سریع گریم میگیرهحالا اون یه بار وسط دعوا شوهرت چ ری اکشنی داش؟

افتضاح،بااااور من چشماش عین چی زده بود بیرون همینطور مات نگام میکرد،منم با تنفر داد میزدم و گریه میکردم،چند بار یواش گفت باشه حالا گریه نکن،ولی مگه من آروم میشدم،چند بار دیگه هواست دستمو بگیره باز وحشی تر شدم ،بار آخر کنترل تلوزیونو برداشت چندین بار کوبید وسط هال ،جوری که هزار تیکه شد منم عین آدم ساکت شدم

ولی یه چیزی رو یاد گرفتمنباید جلو پسر ضعف نشون بدی

خب شاید کلا واسه اون گریه نمیکنی واسه اینک خودت ناراحتی گریه میکنی و ب اون پناه میبری اینجوری ک باید خوشحالم باشن و حس تکیه گاه بودن داشته باشن

یاد بگیریداین سایت هزاررررران نفر خواننده خاموش هم دارد یا میتواند داشته باشد...حتما نباید کسی عضو ب ...

من با خاموشا چکار دارم اقای یاد بگیرید😒😒😒

من الان نظری ک نوشته میشه برام مهم

هر بار ک گریه میکنی ناراحت میشه؟ نمیگ بس دیگ چقد گریه میکنی؟

ببین من تو نزدیکی پریودی اشکم دم مشکمه و همسرم بی نهایت مرد خوبیه معمولا حواسش بهم هست ولی اگر گریه کنم که میکنم بغلم میکنه و قربون صدقه میره