وقتی یه بنده زجر بکشه بی دلیل چه لذتی برای خدا داره
چرا یه عده خوشگلن یه عده زشت بعضیا باهوش به دنیا میان بعضیا خنگ بعضیا پولدار بعضیا فقیر مثلا اون خنگه یا فقیره همیشه تحقیر میشه اون زشته رو هیچکس دوست نداره دل خدا خنک میشه؟
خدا هیچ وقت فرق نمیزاره یقه ی پدر مادرتو بگیر که اون چیزایی که باید رو نخوردن تو خوشگل بشی باهوش بشی اونا بودن که تو فقر تو رو به دنیا آوردن اون کسی که زشت رو تحقیر میکنه خودش هم تحقیر میشه
خدا هیچ وقت فرق نمیزاره یقه ی پدر مادرتو بگیر که اون چیزایی که باید رو نخوردن تو خوشگل بشی باهوش بشی ...
خواهر برادرم خوشگل و باهوش و پولدارن برم یقه پدر مادرم رو بگیرم چرا فقط من اینجوری شدم؟ میگن کار خداس شانسته راست هم میگن چون ژنتیک اونا خوبه.این همه معلول داریم مگه خواهر برادر سالم ندارن؟ همه پولدارا یه خواهر یا برادر ضعیف هم دارن معمولا اینا همه انتخاب خداس اصلا همین که پدر مادر من کی باشن انتخاب خداس
خدا هیچ وقت فرق نمیزاره یقه ی پدر مادرتو بگیر که اون چیزایی که باید رو نخوردن تو خوشگل بشی باهوش بشی ...
راستی الان دیدم چه حرف مسخره ای زدی😂چیری نخوردن خوشگل بشم باهوش بشم😂😂😂😂😂😂😂😂😂مگه با خوراکیه؟ اینا ژنه مثلا یه احمق هرچقدر عدسی و هویج بخوره بچش باهوش نمیشه یا یه افریقایی هرچقدر گلابی بخوره بچش سفید نمیشه اگه هم بعضی چیزای بچه شبیه پدر مادرش نیست شانسیه اینوووووو اگه به خوراکی بود همه یه چیزی میخوردن بچشون چشم آبی بلوند میشد
راستی الان دیدم چه حرف مسخره ای زدی😂چیری نخوردن خوشگل بشم باهوش بشم😂😂😂😂😂😂😂😂😂مگه با خوراکیه ...
بله شما فکر کن مسخرس اما خانم محض اطلاعت گلابی باعث زیبایی بچه میشه شما مسخره کن اتفاقا همه چیز ما برمیگرده به مادر پدرمون مادرمون وقتی ندونه چه چیزی رو کی بخوره چطور بخوره زمان نطفه گذاری رو ندونن نتیجه میشه این ما حتی اخلاقامون رو از اجدادمون به ارث میبریم حالا شما میگی همه چیز تقصیر خداست