2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالای ۳۵ سال دارن و با خانواده زندگی میکنن.

همینن کلا . دخترن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو خانواده ما هر تصمیمی بگیری نه وجود دارع مخصوصا پدر مادرممنم خودم هرکاری خواستم انجام میدم عمل بین ...

عمل بینی رو خدایی با کی رفتی

منم خیلی دوس دارم بینی و تزریق چربی رو برم

ولی کسی نمیاد باهام

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عمل بینی رو خدایی با کی رفتیمنم خیلی دوس دارم بینی و تزریق چربی رو برمولی کسی نمیاد باهام

با همونل که ناراضی بودن پول جمع کردم گفتم به داداشم بیاد اخر مامانم اومد اون یکی داداشمم اومد رفتم

با همونل که ناراضی بودن پول جمع کردم گفتم به داداشم بیاد اخر مامانم اومد اون یکی داداشمم اومد رفتم

پس بازم اومدن

اینا من برمم نمیان شوخی ندارن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲