2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون بچههای دارن پد رو مادرت عوض میکنند

زمان ما جرات داشتیم نریم خونه عمه عمو دایی خاله میزدن کبودمون میکردم الان پدر مادرا خودشون بخوان برن باید از بچه ها اجازه بگیرم

زمان ما پا دراز نمیکردیم جلو پدر و مادر . میترسیدم بگیم خواستگار و ازدواج.یا اگر دوستامون برادر داشتن اجازه نداشتیم بریم خونشون.بچه های الان دوستای اجتماعی شون میارن خونه

میرم تنها سفر

اصلا عجیب شده

اینکه تربیت نمیکنن خوب این درست نیست بیشتر میشه گفت پدرومادرها تو زندگی خودشون یسری کمبودها داشتن بعد حالا برای بچه ی خودشون نمیخوان کم بذارن اونوقت از امور بوم افتادن البته پسر بچه ها یسری لجبازیها و تنبلیهای بیشتری دارن و هرچی بهشون بگی اصلا انگار ناشنوا هستن و کار خودشونو میکنن و پدرومادر واقعا خسته میشن از جنگیدن و نهایت یه بچه ی لوس و بی تربیت که هیچ کاری رو درست انجام نمیده تحویل جامعه میدن

والا من ی پسر دارم مواظبشم

انقدم مستقله از همین بچگی

ازاول کمالگرا بودم نمیتونم بیخیال بشم

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

با احترام به آبجی عزیزم استاتر نازنین

ما همومون انسانیم ولی با افکار متفاوت

خانوما به حرف استار گوش نکنین بچه باید جسور بار بیاد که فردا تو محیط پر از بی ذات و گرگ بتونه حقشو بگیره اصلا بهش گیر ندین

استارتر دلسور با نصب و با فرهنگه ولی واقعا تربیت نتیجه عکس میده

بچه باید راهشو خودش پیدا کنه

استار تر عزیزم شرمنده گلم نظرمو دادم شما چشم مایی

زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم

چون بچههای دارن پد رو مادرت عوض میکنند زمان ما جرات داشتیم نریم خونه عمه عمو دایی خاله میزدن کبودمون ...

قضیه اینا نیست قضیه احترام بزرگتر کوچیکتر نذاشتن بمونه

فقط فحاشی میکنه یا کتک میزنه

یه عمر تربیت کردن ولی تربیتاشون باعث شد کلی مشکل ذهنی پیدا کنیم. اخلاق خوب با بقیه رو فدای رشد شخصی درونی کردیم

من چقر بخاطر ) فلان کار رو نکن زشته ( های مادرم تو جامعه اذیت شدم. هرکاری که میکردم میترسیدم بقیه ی قضاوتی بکنن

ارزو های بزرگ ، 

ای قربون دهنت

دخترم دیروز با سرویس اومدنی میگه دختر خود راننده سرویس با دوستش توی سرویس جلوی مادره داشتن سیگار میکشیدم

من ب راننده گفتم خودشو زد ب خریت گف مادرش میدونه ک سیگار میکشن منظور از مادر خود راننده سرویس هست

حالم داره بهم میخوره از این برداشت اشتباه از ازادی

نه تنها تربیت نمیکنندتو بی تربیتی حمایت میکنند از بچه هاشون!!!!!!

🤣🤣

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️