2777
2789

منتظر من خرجی بدم.

فقط یه گوشه جنازه بشه.معتادم هست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

با ایشون ازدواج کردی شاغل بود؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ایشون ازدواج کردی شاغل بود؟

ن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ن

خب اشتباه از خودته عزیز

چرا با مرد بی کار ازدواج کردی که الان اذیت شی

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
نده ن خرجی ن خدمات ن هیچی سگ محلش کن

چیکار کنم کلا هیچی براش مهم نیست

انتطار داره با نون خالی سر کنیم

خب اشتباه از خودته عزیزچرا با مرد بی کار ازدواج کردی که الان اذیت شی

عقل نداشتم.همچی مو ریختم به پاش

فاصله بگیر محل نده نچسب دم دست نباش تحریمش کن بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نمون باهاش اخه چ فایده

از جدایی میترسم با یه بچه😢

فاصله بگیر محل نده نچسب دم دست نباش تحریمش کن بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد

این کارو کردم

یک دو روز بهتر شد باز روال قبلو گرفت