2777
2789
عنوان

آنقدر لباس های زمستانی گرون شده

181 بازدید | 25 پست

اینجا هم فقط تا بهمن زمستون داریم ترجیح دادم کمتر از خونه برم بیرون تا آنقدر خرج کنم آخه چه خبره یه پالتو یا کت خز چهار میلیون تازه بوت و شلوار هم مونده 😕😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیادم هوا سرد نیست

بزار حراج آخر فصل بخر واسه سال بعد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من پالتوهام هیچوقت خراب نمیشه واسه همین دیر به دیر میخرم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ما جنوبیم راحتیم لازم نی😂

ولی استایل زمستونی خیلی قشنگه😁

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

اصن زمستونی نیومده ک بخوام لباس آنچنانی بخرم یا بپوشم همون لباس قبلی هامو میپوشم

از پارسال دورس دارم ک هنوز نشده بپوشم ینی سرد نشده آخه اصن بارون نیومده شمال🥺🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ولی استایل زمستونی خیلی قشنگه😁

اره خیلی 😂

باید کوچ کنم ب شهر سرد

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

اره خیلی 😂باید کوچ کنم ب شهر سرد

بعد میپرسن علت مهاجرت چیه میگی لباس زمستونی 😂

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂