2777
2789
عنوان

چرابعضی ها انقد قلبشون سیاهه

144 بازدید | 17 پست

بعضی هاهستن دلشون نمیحاد کسی چیزی داشتع باشه یاموفق بشه دوس دارن فقط خودشون شادباشن

وقتی هم میبینن کسی چیزی داره از حسودی میترکن

من دانشگاه ک قبول شدم فامیلا از حسودی فقط بهم تیکه انداختن ک شوهر نداری کسی نمیکیرتت وفلان... ☹️

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی یه ذاتی داره ذات اونا هم بد ذاتیه . فقط ازشون دور شو اونقد که هی بهانه داشته باشی تا ازشون دور شی . هیچی براشون نگو چکار کردی نکردی .. .

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین هیچ فرقی نمیکنه تو چیکار کنی اونا یه دلیل واسه تیکه پروندن پیدا میکنن حتی اگر شوهر کنی کلااا از فامیل دوری کن

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

هر کسی یه ذاتی داره ذات اونا هم بد ذاتیه . فقط ازشون دور شو اونقد که هی بهانه داشته باشی تا ازشون دو ...

قط ارتباط کردم نمیبینمشون یسالع

واقعا برات مهمه این حرفاشون؟؟

بیخیال بذار بگن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واقعا برات مهمه این حرفاشون؟؟بیخیال بذار بگن

منظورم اینه چراادما اینقد قلبشون سیاهه بخدامن اونجوری نیستم خودم

به کوری چشمشون انشاله دردرست موفق بشی .بعدحالاخودشون ازدواج کردن چه گلی زدن جزبدبختی

دقیقن خوشبختم نشدن والا