2777
2789

درونگرا یا خجالتی؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ربطی به برونگرایی درونگرایی نداره ولی بنظر من درونگراها بهترن من خودم تراپیست های درونگرا رو بیشتر میپسندم و بنظرم موفق ترن تا اون تراپیست هایی که سطح هیجان بالایی دارن و نمیزارن اصلا تو صحبت کنی

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

ببین من خودمم درونگرام وقتی تراپیستم زنگ میزنه خودش کاری میکنه من به حرف بیام حرف بزنم یعنی تو خودت باید مراجع کننده تو به حرف دربیاری حتی پیشش گریه کردم اینقدر فضا رو امن کرده بود باید بتونی البته اون دکترا داشت

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

میتونید باهاش داخل بهزیستی و خانه سالمندان استخدام بشید

و یا معلم بشید

به غیر از روانشناس، واسه حیطه های دیگه هم کاربرد داره که برای درونگرا مناسبه 🙂🤌🏾

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

اره ربطی به برونگرایی درونگرایی نداره ولی بنظر من درونگراها بهترن من خودم تراپیست های درونگرا رو بیش ...

تراپیست من فقط من حرف میزنم گاهی هم طفلی نظر میده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من خودمم درونگرام وقتی تراپیستم زنگ میزنه خودش کاری میکنه من به حرف بیام حرف بزنم یعنی تو خودت ...

من درونگرا و کم حرف هستم واقعا نمیدونم که تو همچین موقعیتی بتونم خوب عمل کنم یا نه

میتونید باهاش داخل بهزیستی و خانه سالمندان استخدام بشید و یا معلم بشید به غیر از روانشناس، واسه حیطه ...

آخه طبق گفته ی دوستان حتی اگه درمانگر هم بشم درمانگر بیشتر شنونده هست و اینکه به حوزه کار کردن تو بخش اینایی که گفتید علاقه ندارم

تراپیست من فقط من حرف میزنم گاهی هم طفلی نظر میده

ببین هرکسی با توجه به نیازش نظر میده، ولی درونگرایی به معنای خجالت و کم حرفی نیست، من درونگرای پر حرف هم میشناسم، حالا یا تازه رفتی تراپی و اوایلش شنونده س یا خودش نیاز به تراپی داره بنظرم عوضش کن😂🤦🏻♀️

ولی اینی که من میگم فقط خودش حرف میزنه بعد میگه جلسه تموم شد 2 تومنم میگیره بای بای خب بزار حرف بزنم 😂🙄

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند