2777
2789

با کسایی که رو راستم دوست دارم مثل خودم باشند ....و اگر نیستن حداقل فضولی نکنند

مثلا ما میخوایم خونه بخریم همه دنیا میفهمه یعنی مادرشوهرم میفهمونه همه رو

بعد یهویی میفهمیم برادرشوهرم خونه خریده و چند ما گدشته و به هیچکی لو نداده ...مبارکش باشه ولی حداقل نشینن زیر پای شوهرم همه زندگیمونو از زیر زبونش بکشن بیرون

یا اینکه ۳ ماهه باردار شدم به همه گفتم ...بعد طرف دیگه شکمش قلمبه شد فهمیدیم خبریه ....اینجور ادما فکر میکنن ما چشممون شوره نمیگن درصورتی اگر میگفتن تو شادیشون سهیم میشدیم .حالا که نمیگن ماهم دیگه باهاشون کاری نداریم از این به بعد مثل خودشون میشیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شما مشکل از شوهرته

سریعا اعلام میکنه به خانواده اش اخبار زندگیشو

وگرنه اصلش اینه اصلا تا قطعی نشدن چیزی

گفته نشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یا میایم خونه مادرشوه م میبینیم مادرشوهرم عمگینه میگه فلانی تو مسافرت تصادف کرده ....ما تعجب میکنیم مگه اصلا مسافرت بودن ....بعد احتمالا فکر میکنن چشم بقیه شوره که اینا تصادف کردن

بعد ما میخوایم بریم مسافرت همه روز اولی زنگ میزنن به سلامتی کجا میرین چقدر میمونید چرا نگفتید ماهم بیایم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درستش اونیه ک پنهونی عمل میکنه

ادم باید در دهنش یه چسب بزنه و زیپشو بکشه میخواد کاری کنه وگرنه نمیشه

شمام شوهرتون مقصره ک میره میگ بسپرین خودتونم ب هیچ وجه ب کسی نگین برنامه هاتونو

هر وقت انجام شد بگین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

شما مشکل از شوهرتهسریعا اعلام میکنه به خانواده اش اخبار زندگیشووگرنه اصلش اینه اصلا تا قطعی نشدن چیز ...

متاسفانه طبقه بالاشون هستیم و یه سری مسایل قابل پوشاندن نیست

و اینکه من به مادرم و خانواده خودم هم میگم اونا هم با من همینطورن خواهرشوهرم هم اینطوره خوبن اهل مخفی کاری نیستن .یه بچه دیگه اشونه اینطوره از اون عادت ها بدم میاد

منم خوشم نمیاد از این مدل آدمها

فکر می کنن خیلی آدمهای مهمی هستن برای ما و میشینیم پشت سرشون صحبت می کنیم اگر بگن و چشم می خورن

نمیدونن اصلا ما مثل خودشون اینقدر بخیل و بیکار نیستیم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه اتفاقا کار درست رو اونا می کنن

شما هم ناراحت نباش

اصل زندگی اینکه راز دار باشین

در همه موارد

اصلا حدیث داریم قبل از اینکه چیزی رو بخواین بخرین و..

به کسی چیزی نگین...

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم خوشم نمیاد از این مدل آدمهافکر می کنن خیلی آدمهای مهمی هستن برای ما و میشینیم پشت سرشون صحبت می ...

یا نثلا بچه من سرما میخوره فورا زنگ میزنن میپرسن چی شده .خودشون بچشون مریض میشه بیماری لاعلاج میگیره مادرشوهرمپنهانی میگه خودتونو به ندونستن بزنید دوست نداره کسی بفهمه

نه اتفاقا کار درست رو اونا می کننشما هم ناراحت نباشاصل زندگی اینکه راز دار باشیندر همه موارداصلا حدی ...

خوب همینکه داریم اقدام میکنیم میفهمن .مگر میشه پددش نفهمه و اینکه مادرش بیشتر زحمت خبر بردن و اوردن رو میکشه البته برا اونا

درستش همینه که نگیم

چشم زخم و بد دلی و انرژی منفی هست

کارایی مثل خرید خونه ،خواستگاری ،کسب و کار و..

تا به نتیجه قطعی و انجام نرسیدن بنظرم نباید گفته بشن

اگرم گفتین بعدش صدقه بدین که دفع بلا کنه ..

درستش اونیه ک پنهونی عمل میکنه ادم باید در دهنش یه چسب بزنه و زیپشو بکشه میخواد کاری کنه وگرنه نمیشه ...

بیشتر مادرش رو مقصر میدونم .اخه مثلا چیز بزرگی مثل خونه خریدن رو یه جوریه از مادرت هم پنهان کنی بلاخره انقدر دوندگی داره همه میفهمن

درستش همینه که نگیم چشم زخم و بد دلی و انرژی منفی هست کارایی مثل خرید خونه ،خواستگاری ،کسب و کار و.. ...

من دیدگاهم به بقیه انقدر منفی نیست .ولی طاهرا اونا راجب ما اینجور فکر میکنند