2777
2789
عنوان

واقعا این رفتارتون غلطه

200 بازدید | 22 پست

تو بعضی تاپیکا میبینم طرف میاد دردودل بجای اینکه ارومش کنید میزنید تو سرش

مثلا طرف میگه فلانی خونش دعوتم نکرد دلم گرفت

هی میزنن تو سرش وا چقدر توقع داری چرا برات مهمه؟متاسفم

وا چقدر ضعیفی

وا چه خودتو کوچیک مبکنی

ادم شاخ درمیارن از تاپیکاتون و...

هزار چرت و پرت دیگه یعنی شما تو همه چی موفق و عالی و همه چی دونین؟؟؟؟

طرف اومده دردشو گفته چرا فک میکنید تحقیرش کنید احساسشو مسخره کنید کار درست کرذین

یهنگاه به تاپیکاتون بندتزین مشکلات شما هم برای ما خنده داره اما شعور داریم به رو نمیاریم

چون همدردی بلد نیستیم

کاش وقتی دلداری بلد نیستیم خفه شیم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهارت خاصی تو دادن انرژی منفی دارن.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من نميدونم منظورت كدوم تاپيكه ولي هر كي نظري داره تا وقتي با احترام ميكه من و شما حق نداريم بكيم چرت ...

احترام یعنی چی؟یعنی من بااحترام به شما بگم عزیزم لطفه دهنتو ببندین تشکر

نباید ناراحت بشین؟توهینتوهینه وقتی یکی دردودل میکنه باید باارامش بهش مسیرو نشون داد نکه تحقیرش کنن هی خاک تو سرت چقدر داغونی چقدر ضعیفی

احترام یعنی چی؟یعنی من بااحترام به شما بگم عزیزم لطفه دهنتو ببندین تشکر نباید ناراحت بشین؟توهینتوهین ...

يكي بكه چرا برات مهمه يا خودت رو كوچك نكن توهين كرده؟! قطعا معني توهين رو نمبدوني!!

جمله انرژی داره ممکنه یه ادمو نابود کنه چراانقدر مقاوت دربرابر فهمیدگی؟؟؟؟!!!خیلی ترسناکه

فقط شما ميفهمي بقيه همه نفهمن الان جمله خودت توهين بود بكم به خودت نكاه كن شايد اوني كه ميكه جرا برات مهمه ميخوادطرف رو اروم كنه شما هستي كه كلا ديدت بد و منفيه