2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خانما به پیشرفت هم جنس هاشون حسادت می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست
منم یکی از اونایی هستم ک همیشه مورد حسادت قرار گرفتم..به شکل های بسیار بدی رفتارهای بدی دیدم و میبین ...

عزیزم ایشالا بدخواهی دیگران هیچ اثری روی زندگیت نداشته باشه و به قول نقی معمولی همیشه رو به رشد باشی 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این بیماری که همه چیز رو جنسیتی میکنید چیهدر مورد حسادتم میخواید نظر بدید اول سر میکنید تو شورت طرف؟ ...

ادبیاتت اینقدر زننده و بی ادبانه است که ترجیح میدم باهات همکلام نشم. اگه نظرت رو درست می نوشتی ارزشش رو داشت که وقت بذارم و نظرم رو بگم.

من از این جمله خیلی بدم میاد که میگن زن ها بهم حسودی میکنن. مردها حسود نیستن؟ مردها بلد نیستن زیر آب همو بزنن؟

مردها که خیلی سطحی تر هستن؛ مثلا ببینن یه مرد کنار یه زن خیلی خوشگل میگن مگه چیه من کم تر از اون، باید منو انتخاب میکرد.

حتما کاربرها فکر کردن تو ناراحتی به اندازه دوستت موفق نشدی خواستن برای دلداری یه چیزی بگن وگرنه آدم ندیده نشناخته چه حسادتی داره

من از این جمله خیلی بدم میاد که میگن زن ها بهم حسودی میکنن. مردها حسود نیستن؟ مردها بلد نیستن زیر آب ...

عزیزم حسادت یه حسه، ناشی از طبیعت و غریزه است و تو وجود همه هست. ولی مردها کمتر دستاوردهای همدیگه رو کوچیک نشون میدن و بی ارزش می کنن. ولی من بارها و بارها تو همین سایت که مشت نمونه خرواره دیدم که تا میگی فلان خانمی به فلانجایگاه رسیده سریع شروع میشه:

حتما پولدار بودن

حتما با مردا رابطه داشته

حالا همچین کار خاصی هم نکرده ...

از هر کدومش هم می تونم برات لینک بذارم که چطور دستاوردهای خانمای دیگه رو بی ارزش کردن ولی برای مردی که دقیقا تو همون پوزیشنه به به و چهچه کردن

عزیزم حسادت یه حسه، ناشی از طبیعت و غریزه است و تو وجود همه هست. ولی مردها کمتر دستاوردهای همدیگه رو ...

ببین بعضی حرف ها جنسیتی نه از سر حسادت

اینا با هم متفاوته

از قدیم چون همیشه زن ها رو جنس دوم میدونستن تو همه ی جوامع و امکان پیشرفت براشون نبود

اگه یه زن ساختارشکنی میکرد و خلاف اکثر همجنس هاش عمل میکرد بهش برچسب زن بد بودن و فاحشه بودن میزدن اونم از سمت مردها

درسته در طول زمان کم شده ولی از بین نرفته

من فکر نمیکنم این حسادت باشه این فرهنگی که از همون قدیم مونده بین آدم ها

اینکه زنی که به یه موفقیت بزرگ میرسه حتما یه مرد پشتش بوده

این تفکر هم خود مردها بوجود آوردن واسه تحقیر زن ها

حسادت به زن و مرد ربطی نداره ممکنه در هرکسی باشه البته معنی حسادت یعنی نعمتی رو در کسی ببینی و نتونی تحمل کنی و بخوای خدا اونو ازش بگیره حتی اگه به تو نده که این خیلی بده و ایمان رو از بین میبره ولی اون احساس که بقیه اگه چیزی دارن تو هم دوست داری داشته باشی این میشن غبطه خوردن و آرزو داشتن البته میگن برای نعمتهای دنیوی تا حد امکان نباید غصه بخوریم چون گذرا هستن مسیولیت دارن و در قبالش باید پاسخگو باشیم ولی میتونیم در کنار تلاش دعا کنیم خدا بهمون بده ولی حالا خدا اگه صلاح دونست بهمون میده ولی اگرم نداد نباید شاکی و طلبکار باشیم برای امور اخروی غصه خوردن جایزه یعنی هم باید سعیمونو بکنیم بهتر باشیم وهم در مورد اینکه عده ای از ما بنده ی بهتری هستن برای خدا تامل کنیم واگه دراین مورد غصه بخوریم اشکالی نداره

ادبیاتت اینقدر زننده و بی ادبانه است که ترجیح میدم باهات همکلام نشم. اگه نظرت رو درست می نوشتی ارزشش ...

دقیقا کدوم کلمه زننده و بی ادبانه اس؟ البته از نظر کسی که یهو به میلیونها زن توهین میکنه درست و غلط کاملا برعکسه و زور میزنه بی ارزشی و مشکلات اخلاقی خودش رو جزئی از جنسیت بدونه.

همیشه هم تو مجازی همچین افرادی وقتی جواب منطقی ندارن؛ شعور پذیرش و سکوتم ندارن و یهو یاد ادب میفتن یا به شخصیت طرف توهین میکنن!!!!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.