2777
2789

خیلی برام عجیبه. بارها تو نی نی سایت دیدم که خانم ها نسبت به موفقیت خانم های دیگه مخصوصا توی حوزه های فنی یا مدیریتی و ... گارد بدی دارن.

دیشب یه تاپیک زدم در مورد موفقیت یکی از دوستام که گذشته خیلی سختی داشته

الان دکترای مهندسی کامپیوتر گرفته از دانشگاه شریف، متخصص هوش مصنوعی شده و داره توی سازمان فضایی کار می کنه

بعد یکی از خانما اومد نوشت تو چرا مثل اون نشدی مگه یه مدرسه نبودین؟ 😐 (انگار از همه همکلاسی های انیشتین بپرسی مگه همکلاسی نبودین تو چرا انیشتین نشدی؟ )

یکی دیگه هم اومده بود گیر داده بود که تو گول اسم سازمان فضایی رو خوردی وگرنه چیز خاصی نیست و ... البته این مورد دوم چون رفتارش برام عجیب بود رفتم توی تاپیک هاش یه نگاه انداختم دیدم چند تا تاپیک علیه پزشک ها داره و انگار کلا با موفقیت دیگران سر جنگ داره.

واقعا باید از خدا دل بزرگ بخواهیم، اگه به هر دلیلی زندگیمون اون چیزی نشده که می خواستیم نباید علیه کسی که زحمت کشیده و به جایی رسیده نفرت پراکنی کنیم. کوچیک کردن موفقیت دیگران ما رو گنده نمی کنه برعکس کوچیکتر می کنه.

خدا عزت و بزرگی رو به هر کسی بخواد میده دست و پا زدن و نفرت پراکنی بقیه هم بی تاثیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت بدردیه

هرکی دچارشه تا اخرعمرش عذاب میکشه

دلم میسوزه براشون

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

عزیزم حسادت تو همه زنا هست این حسو دارن

بله عزیزم متوجهم که درون همه ما می تونه باشه ولی مهمه که کنترلش کنیم و به خاطر حسادت واکنش های بدی نداشته باشیم و دست به تخریب بقیه نزنیم

منم یکی از اونایی هستم ک همیشه مورد حسادت قرار گرفتم..

به شکل های بسیار بدی رفتارهای بدی دیدم و میبینم

ولی کاش مردم خیرخواه بودن چون خیرخواهی و نیک خواهی باعث اتفاقات خوب برای خوده آدم میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
مگه تو یه مدرسه نبودین؟؟؟؟ 😂😂😂فقط به اینجاها ختم نمیشهبه دارایی و چیزای دیگه هم حسادت میکننکلا سع ...

آره خیلی خنده دار بود باورم نمیشد واقعا یکی اومده داره همچین حرفی میزنه 😂

این بیماری که همه چیز رو جنسیتی میکنید چیه

در مورد حسادتم میخواید نظر بدید اول سر میکنید تو شورت طرف؟ مثلا مردا به همدیگه حسادت نمیکنن و این همه قتل و جنگ و رقابت و زیرآب زنی و فلانی تا دیروز ...میداد امروز پولدار شده... کار عمه های شماست؟ یا مردا به هم دیگه و زنها حسادت کنن عادیه ولی یه قرارداد ...شعر بین چهار میلیارد زن عالم هست که در هر حال حامی همدیگه باشن؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.