درود❤️ من قبلا عمل کردم و الان از تجربه های خواهرم میگم براتون که از اول همرهش بودم. امیدوارم به دردتون بخوره
یک سال و پنج ماه از عملش میگذره. بینیش گوشتی بود و قوز ( خیلی بزرگ) و افتادگی داشت.
اول رفتیم مشاوره پیش پزشک مورد نظرمون و بهمون وقت عمل دادن.
رفت آزمایش داد و برای منشی فرستاد و گفت همه چیز عالیه.
نصف پول عمل رو واریز کردیم و مابقی رو شب قبل از عمل.
روز قبل از عمل صورت و کل بدنش رو شیو کرد و رفت فیشیال. ناخن هاشو هم ریمو کرد ( برای عمل اصلا نباید ناخن مصنوعی یا لاک روی ناخن باشت)
حتما فیشیال رو برید چون بعد از عمل صورت رو نمیتونید به راحتی بشورید و پوستتون کلی چرب میشه و جوش میزنه و زرد میشه.
روز عمل رسید و ما رفتیم و حدود دو ساعت منتظر موندیم که نوبت بشه فرم پر کنیم. ساعت ۱۰صبح بود و رفت لباس اتاق عمل رو پوشید ( حتی لباس زیر رو باید در بیاری)
اونجا بهش ژیلت دادن و گفتن اگه اصلاح نکردی، پاهاتو همینجا اصلاح کن؛ که نیازش نشد چون خونه انجام داده بود.
رفت سرم رو زد و گفتن برید اون اتاق منتظر بمونید تا نوبتتون بشه.
هیچ نوشیدنی و خوراکی هم نباید میخورد
از ساعت ۱۱ تا ۴بعد از ظهر منتظر موندیم
اینجاش خیلی سخت گذشت بهش چون هیچی نمیتونست بخوره و حالش بد شده بود
پرستار اومد و یک چهارم لیوان بهش آب داد
گذشت تا اینکه نوبتش رسید و رفت اتاق عمل. اصلا استرس نداشت
اونجا دکتر ازش پرسید که چی مد نظرته و گفته بود نیمه فانتزی
گفت دراز کشیدم و کلی باهام شوخی کردن و یهویی بیهوش شدم
اصلا تو اتاق عمل قبل از بیهوشی، استرس نداشت
اتفاقا ذوق بیهوشی رو داشت
سه ساعت اتاق عمل بود و اومد ریکاوری
تو ریکاوری که کلی هذیون گفته بود😅 پرستارها میگفتن خیلی گریه میکرد و میگفت عشقم رو بهم بدید من بدون این پسر نمیتونم زندگی کنم🫣
اوردنش تو همون اتاقی که قبل از عمل بود
به خاطر داروی بیهوشی خیلی سردش بود و میلرزید. حالت تهوع داشت و چند بار خون استفراغ کرد
بعد از اون استفراغ ها، کاملا حالت تهوعش برطرف شد و راحت خوابید
مدام بهش اب هویج بستنی میدادم.
یه چند ساعت بعد اوردمش خونه. مسیر خونه نزدیک بود اما خیلی اروم رانندگی میکردم که اذیت نشه. برای مسیر تو ماشین، بالش گردنی استفاده کرد و اصلا صورتش تکون نمیخورد راحت بود. برای تو خونه و نشستن هم از گردنی استفاده میکرد.
تو خونه راحت رفت سرویس بهداشتی و سرش بالا بود و مشکلی نداشت.
راحت گرفت خوابید. اصلا ذره ای درد نداشت.
دو روز اول راحت میخوابید و آب میوه میخورد اما بعد از دو روز کم کم دهان و زبونش خشک شد. خوابیدن سختش میشد چون نمیتونست نفس بکشه و تو بینیش تامپون بود. اما خب باز هم میگم اصلا ذره ای درد نداشت و فقط کلافه بود.
یک هفته گذشت و این یک هفته کامل به پشت میخوابید و زیاد حرف نمیزد و راه نمیرفت. دو بار هم بردمش حمام ( در حمام رو باز گذاشتم که بخار نکنه و گچ و پانسمان و چسب ها شل نشه تا سه روز دیگه که بره پیش دکتر)
اصلا نذاشتم آب به صورتش بخوره و اروم حمامش کردم.
و هر روز با تونر و دستمال نم دار صورتش رو میشستم و تمیز میکردم. غذا هم که فقط سوپ های مختلف و اب میوه بهش میدادم و قرص هایی که دکتر بهش داد رو میخورد.
بعد از یک هفته پانسمانش رو دراوردم و با پنبه کمی خون های زیر پانسمان رو تمیز کردم.
سه روز دیگه گذشت و شد ده روز.. بردمش حمام و حتی صورتش رو هم شستم کامل ( چونمنشی گفت قبل از دراوردن گچ حتنا بره حمام صورتش رو بشوره تا چسب راحت جدا بشه)
رفتیم پیش دکتر و گچ رو دراورد و تامپون ها رو کشید
ندیدم خواهرم برای کشیدن تامپون اذیت بشه
فقط گفت قلقلکش اومد.
دکتر محلول کلیندامایسین بهش داد و گفت چون پوست بینی چربه حتما قبل از چسب زدن، اول با این تمیزش کن.
گچ رو دراورد و براش چسب زد و گفت دو هفته دیگه بیا تا اگر ورمش زیاد بود، مجدد گچ بذارم روش
واقعا بینیش ورم داشت و از قبلش بدتر بود و نوک بینی به شدددت سربالا بود.
دو هفته هم گذشت و این دو هفته باز هم صورتش رو با احتیاط تمیز میکرد تا چسب شل نشه. فقط بینیش خییلی میخارید و دیگه گریه میکرد😅
بعد دو هفته رفت کتر و گفت ورمش خیلی کمتر شده و نیاز به چسب نیست.
شروع کرد به شستشو بینی با سرم
کامل به پشت میخوابید و کم کم راه میرفت و برنج میخورد
دیگه کم کم همه نوع غذا مبخورد.
هر هفته میرفت دکتر تا براش چسب عوض کنه. دکتر گفت بهتره یک ماه خودم چسب رو عوض کنم
بخیه بیرونی هم اصلا نداشت که بکشه. جز یکی بود که موقع کشیدن اصلا چیزی حس نکرد.
بخیه های داخل بینیش هم با شستشو کم کم در میومدن
هر دو ساعت بینیش رو چند بار میشیت و خمین باعث شد که خیلی زود لخته و خون های خشک شده بینیش در بیان و راه تنفسش ازاد بشه.
نمک هم خیلی کم ممیخورد
بعد از یک ماه رفت پیش یه خانم دیگه و چسب عوض کرد
هفته ای ۲بار میرفت و بعد از سه ماه خودش چسب عوض کرد. این سه ماه موقع چسب زدن خیلی بینیش درد میگرفت.
راستی بعد از دو ماه هم راحت به پهلو میخوابید
اما بعد از شش ماه تازه ورمش کمی کمتر شد و متوجه شدیم یه مقدار خیلی کم بینیش قوز داره
دکتر چند بار محکم فشارش داد گفت چیز مهمی نیست..
نوک بینی هم تا الان که یک سال و پنج ماه میگذره خیلی سفته و کمی گرد
هنوز اون قوز نرفته... و پایبن قوز کمی فرورفتگی داره
بززگترین اشتباهی که خواهرم کرد این بود که خودش چسب زد
باعث شد بینیش خیلی نوکش بیاد پایین
الان بینیش رو به پایینه
خودش هم زیاد چسب نمیزد و الان نوک بینی گرده