2777
2789

اون اوایل هی به من میگفت نگاهاش سنگینه گفتم نه بابا نماز میخونه تو زیادی شکاکی

چند بار گفت و من هی دلداریش دادم

خونش توی یک حیاطه با مادرشوهرش گفت تنها بودم تو خونه آمده در زده از ترسم درو باز نکردم

بعد زنگ زده بیا قطره بریز تو چشام

مادرشوهر و شوهرشم خونه نبودن این رفته خونه مادرشوهر خواهرم پدرشوهر خواهرم بوده ولی پیرمرده گوشاشم ناشنواست

توروخدا بگین چکار کنه این مردک هول خودشو جمع کنه

داشت گریه میکرد خواهرم سنی هم نداره یه دختر چند ماهه هم داره بمیرم برای مظلومیتش😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرده شورشا ببرن مردکه هوله کثافت

یادم افتاد یبار تو ایستگاهه اتوبوس منتظره اتوبوس واحدبودم شب بود آخرین سرویسه شبشون بود

یه مرده اومد گفت خانم یچیزی تو چشممه میشه فوت کنین ...من اینقدر بدم اومد گفتم نخیر نمیتونم برید جلویه آینه یا شیشه اون ماشینا ببینین چیزی تو چشمتون نیس؟تا اتوبوس اومد پریدم داخلش از ترسم😁

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

من جاش باشم میذارم کف دست شوهرم اصلا حوصله ی مزاحمت و تحمل استرس و اضطرابشو ندارم

البته شاید این راه حل خوبی برا خواهرت نباشه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جاش باشم میذارم کف دست شوهرم اصلا حوصله ی مزاحمت و تحمل استرس و اضطرابشو ندارمالبته شاید این راه ...

شوهرش بی بخار تشریف داره گفته بهش که چیز بدی نگفته گفته بیا قطره بریز تو چشم

مرده شورشا ببرن مردکه هوله کثافتیادم افتاد یبار تو ایستگاهه اتوبوس منتظره اتوبوس واحدبودم شب بود آخر ...

خوبه جوابش و دادی من این جور وقتا خشکم می زنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
شوهرش بی بخار تشریف داره گفته بهش که چیز بدی نگفته گفته بیا قطره بریز تو چشم

همینکه گفته خوبه هرچی شد بازم بگه که اگه خدایی نکرده اتفاق بدتری افتاد این مقصر نشه بگه من از اول همه چیو گفتم تو خونه ام تنها بود درو قفل کنه به یاروام بی محلی کنه اگه نزدیکشم شد جیغ و داد کنه از هیچی نترسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینکه گفته خوبه هرچی شد بازم بگه که اگه خدایی نکرده اتفاق بدتری افتاد این مقصر نشه بگه من از اول هم ...

گفتم بره به زنش بگه

گفت چند بارم رفتم خونه مادرشوهرم با پشت دست زده به باسنم

بخدا دلم خونه براش

گفتم بره به زنش بگه گفت چند بارم رفتم خونه مادرشوهرم با پشت دست زده به باسنم بخدا دلم خونه براش

نه به زنش نگه همون به شوهرش بگه و اگه دوباره دست زد همونجا کولی بازی دربیاره تا طرف بترسه

مردای کثیف اگه کاری کنن چیزی نگی فک میکنن توام خوشت میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه به زنش نگه همون به شوهرش بگه و اگه دوباره دست زد همونجا کولی بازی دربیاره تا طرف بترسه مردای کثیف ...

روزا خونه تنهاست میترسم بهش دست بزنه ابرو ریزی شه