2777
2789

صبح تا شب کار اما ماهنوز نمیتونیم یه خونه جور کنیم اونوقت بقیه رو میبینی همه یا باباعه داده بهشون یا کمکشون کرده دیگه چیکار میشه کرد کیا مستاجرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی خیلی گرون شده من مستقیم با مواد خوراکی و سفارشات ارتباط دارم تو فروشگاهم. باور کنید هر ماه همه چی گرون میشه دیگه مثل قدیم هم دو تومن دوتومن اضافه نمیکنن یهو بیست تومن سی تومن صد تومن .دقت کنید هر بار .

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

فقط سوره واقعه، هرروز صوتی تو خونه پخش کن ردخور نداره از درو دیوار پول میاد

سوره ملک هرشب

آیه ۲۴ سوره مومنون، اینو سرچ بده تو همین نی نی سایت ایه ۲۲ یا ۲۴دبود یادم نیست ولی هرکی خوند خونه خرید

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
همه چی خیلی گرون شده من مستقیم با مواد خوراکی و سفارشات ارتباط دارم تو فروشگاهم. باور کنید هر ماه هم ...

دقیقااااا من خسته شدم هرروز رفتم بازار اوضاع خراب تر بود

دقیقااااا من خسته شدم هرروز رفتم بازار اوضاع خراب تر بود

الان اصلا قابل مقایسه با پارسال نیس و الان رو با دو سه ماه پیش هم نمیشه مقایسه کرد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بنظرم همین که از بقیه توقع نداشته باشید نصف راهو رفتید

ما از اول زندگی به خانواده ها میگفتیم زمین بدین ما بسازیم در آخر رک و پوست کنده گفتن نمیدیم، سر سال بهترین منطقه شهر خونه خریدیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ما نه کسی بهمون داد نه کسی یه تومن کمک سختت گذشت پلی خریدیم از خودمون لباسمون مسافرتمون راستورانمون و حتی بچه دار شدن گذشتیم تا تونستیم باید از هیلی چیزا بزنی ادم میشناسم درامد شوهرش تنهایی چندبرابر کل حقوق منو و شوهرمه ولی از بس ولخرجن هرروز رستوران لباسای رنگاوارنگ خونه ندارن از خودشون پس به درامد بستگی نداره به مدیریت و قانع بودن بستگی داره البته درامد بی. تاثیر نیستا ولی بیشتر مهم مدیریته زن خونس

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
بنظرم همین که از بقیه توقع نداشته باشید نصف راهو رفتیدما از اول زندگی به خانواده ها میگفتیم زمین بدی ...

جلوی پیشرفتمونم میگیرن مادرش مدام تو حساب و کتابمون هست و همه جا دهن لقی میکنه الان یه مدت قطع رفت و امدیم اوضاع بهتره