همه چی خیلی گرون شده من مستقیم با مواد خوراکی و سفارشات ارتباط دارم تو فروشگاهم. باور کنید هر ماه همه چی گرون میشه دیگه مثل قدیم هم دو تومن دوتومن اضافه نمیکنن یهو بیست تومن سی تومن صد تومن .دقت کنید هر بار .
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
دقیقااااا من خسته شدم هرروز رفتم بازار اوضاع خراب تر بود
الان اصلا قابل مقایسه با پارسال نیس و الان رو با دو سه ماه پیش هم نمیشه مقایسه کرد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
ما نه کسی بهمون داد نه کسی یه تومن کمک سختت گذشت پلی خریدیم از خودمون لباسمون مسافرتمون راستورانمون و حتی بچه دار شدن گذشتیم تا تونستیم باید از هیلی چیزا بزنی ادم میشناسم درامد شوهرش تنهایی چندبرابر کل حقوق منو و شوهرمه ولی از بس ولخرجن هرروز رستوران لباسای رنگاوارنگ خونه ندارن از خودشون پس به درامد بستگی نداره به مدیریت و قانع بودن بستگی داره البته درامد بی. تاثیر نیستا ولی بیشتر مهم مدیریته زن خونس
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه