2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه ب من بگه برا مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 143 پست
شوهرت درامدش چقدر هست؟خودتون خونه ماشین دارین؟

ماهی ۱۵ تومن کارگره

یه ساله ازدواج کردیم کلی بدبختی داریم😭😭😭😭 اول زندگی و کلی مشکل خودمون بماند ایناهم اضا شدن

۳ سالم عقد بودیم خون ب دلم کردن کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم بدون اینکه خانوادم بفهمن سرکار ک میرفتم نصف پول عروسیمو خودم دادم ب شوهرم چون باباش کمکی بهش نمیکرد

الان من شدم ادم بده اونا خوبن

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب باید مشورت میکردولی یه چیزی بگمدعوا کردن سر اینکه "چرا دیده نشدی ، چرا بهت توجه نشده،چرا بهت اهمی ...

ازین زندگی خسته شدم بخاطر این کاراش مغزم دیگه سوت میکشه

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

حق داری دلخور باشی همسرت باید موضوعو باشما درمیون میزاشته

ظرفشوییم حالا خیلی واجب نیست خود مامانه که از زندگی بچه هاش خبر داره نباید اجازه بده بخرن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

میگم لنگ یه قرون پولیم همش از خانواده من داره قرض میگیره خانواده دوستی همچین مردایی بخوره تو فرق سرش ...

ااشتباه بزرگت همینه.

از خانواده تو بگیره بده به خانواده خودش

لطفا این چرخه رو قطع کن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب دیگه اگه قراره کمک باشه هردوطرف حق دارن کمک کنن نه اینکه من برم ی کار واسه مادرم بکنم شوهره غر غر ...

بله باید دو طرفه باشه اما شما اینو نگفتی شما تاکید داشتی مرده باید کنده بشه

اتفاقا زنهای اینجا یکطرفه فقط دوست دارن

هزارتا کار برای خانواده خودشون بکنن به چشمشون نمیان (همه چی پولی و مالی نیست)

ولی اگر مرده یکاری بکنه تاپیک میزنن و صدنفری میزیزن و پشت هم درمیان که وای یعنی چی یکچیزی برای مادرش خریده

خیلی هم فشاری بشن هرچیزی لیاقت و وجود خودشونه به بقیه نسبت میدن میگم مثل مهمون میرم میام خونه مادرشوهرم میگن مفت خوری

همه مثل شما مار خوش خط و خال نیستن که برن ظرف بشورن و جلوشون بگن مادرجون

بعد تاپیک بزنن ننه ش و هزارتا دری وری دیگه

چجور حل شد بگو منم بلکه این شوهر احمقمو بیارم تو راه خستم کرده

احمق که بگی به منم بر می خوره. بحث حماقت نبود. بحث های دیگه است. امروز ساعت ۱۴ می خواهی بیای کارگاه آنلاین شرکت کنی؟ بعدش دیگه ادامه بده. فایل های کارگاه مربوطه هم هست براتون می فرستم.

همینکه به مادر خودتون میکید مامانبه مادر شوهرتون میگید ننه ش مشخصه همه چی هر چیزی لیاقت میخواد لیاقت ...

خب عزیزم خودت داری میگی،مادرشوهرت از گل نازک تر نگفته بهت تو هم یه ظرف خونش نشستی

من مادرم با مادرشوهرم رفتار یکسانی داره که منم رفتارم یکی باشه؟؟من میرم خونه مامانم ورد زبونشه چی میخوری چی دوست داری،سخت ترین غذاها رو هم بخوام برام درست میکنه بعد مادرشوهرم یه هفته میاد خونم سر سفره نمیرم حتی نمیپرسه تو که حامله ای چرا چیزی نمیخوری،در صورتی که خدا میدونه چقدر من دورشو گرفتم و از دخترش بیشتر هواشو داشتم،چرا باید چنین شخصی برام عزیز باشه و بهش اهمیت بدم؟؟من رفتار یک در میلیونشو برات گفتم،در کل من هیچ اهمیتی براش ندارم ،احساسات مقابله

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همینکه اینهمه مدارا کردم و کنارش بودم بیشتر منو میسوزونه ولی هیچ وقت دیده نشدم

ما اتیش هیزم مردا میشیم که بعدا حداقل گرم بمونیم نگو گرماشم برای بقیه اس تا دیروز مجرد بود شوهرم ادم حسابش نمیکردن با برنامه ریزی و سختی و قناعت من یکم وضعمون خوب شده هرروز مادرش به بهونه های مختلف میکشه اونجا

مفت خور جد و ابادتونهمن سالی دو سه بار میرم خونه مادرشوهرم عین مهمون با عزت و احترام میرم با عزت و ا ...

جد و اباد خودته بیشعور بی همه چیز'کسی بهت فحش نداده هاریتو به رخمون کشیدی

همین تویی که سال تا سال نمیری نمیخواد بیای اینجا گوه دیگرانو بخوری صله رحم بهشون یاد بدی خیلی بلدی برو هفته ای یبار دستشویی مادرشوهرتو بشور و بعد بیا از خوبی کردن و مزایای خوبی به خانواده شوهر زر بزن

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

کارش بد بودبا 15 حقوق لازمه قسط ظرفشویی بده؟مگه دست نداره مادرش که ظرفاشو بشوره

مادرش اتفاقا خیلیم سرحاله

میگم ک کل کارارو خواهر عفریتش میکنه مادرشم ازونا بدتر

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤