2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه ب من بگه برا مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 140 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی کامنتارو میخونم مغزم سوت میکشه همه شدن مدافع خوبی و نیکی به پدر و مادرشوهر اکثرا هم متاسفانه زنن

حالا این تاپیکایی که هر روز با مادرشوهرشون میجنگن و سر هیچ و پوچ دارن دعوا را میندازنم همش کار اسرائی...له

جمع کنید بابا خودتونو آفتاب پرستا یجوری حرف میزنن انگار خیلی دلشون پاک و اخلاقشون اوکیه چرا باید یه مرد بدون مشورت و اجازه همسرش همچین کاری بکنه؟؟ چرا پس زن باید برای نفس کشیدنشم از شوهر اجازه بگیره؟؟؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

اینطور پدر مادرا زندگی بچشونو ب اتیش میکشنوقتیم عروسه ول کنه بره رو عروسه عیب میذارن

دقیقا

والا روانی شدم از دستشون

انگار بچه شوهر منن

باباش یه بار میگفت کاش حقوق بچه هامو میریختن حساب خودم من بهشون سهم خودشونو میدادم😐😐😐

خیلی وقیحن

بنفشه🍃

بس کن خانم بس کن دختر تو مریضی پدر مادر بهش میرسه به خونه زندگیش اونطور که باید شاید نمیرسه اگر مرده ...

وااا داره میگه خودمون نداریم لنگ یه قرون دو قرونیم

شکم زن و بچه اش مهمه یا ماشن ظرفشویی ننه اش

حالا مادرش میمیره ظرفاشوبا دست بشوره؟؟

شما یا مادر شوهر خیلی پررو و متوقعی هستین یا خواهرشوهر پرو

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

نمیدونم فاز اون کاربری ک گفته حسود نباشید چیه!!! بخدا اگه تو موقعیت شما قرار میگرفت کُفری میشد!!!

اخه چه ربطی ب حسادت داره! وقتی یه مرد زن میگیره و یه زندگی تشکیل میده باید فقط ب فکر مسئولیت های زندگی خودش باشه

بعد صب یه عده تو تاپیکا خودشونو خفه کردن تیکه تیکه کردن که نه داماد پورو نمیشه باید پدر زن خرجیشو بده

بیا الان اینجا ی نمونه اش خانواده زن هوای دامادو داشتن ایا قدر دونست یه کادو ب مادر زن بده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

گفتم پول خودشه ک الان یه عده نیان سرم بریزن بگن خودش کارکرده وظیفشه برا ننش بخره:/

نه عزیزم.اون پول مال تو هم هست.مگه کلفتی که توی زندگی فقط بشور و بساب و بچه داری بهت مربوط باشه و پول شوهرت به خودش؟

من جای تو باشم با شوهرم قهر میکنم،به مادرش اینا هم یه تیکه سنگین میندازم،که ما توی بدبختی خودمون موندیم،بعد بزرگترا به جای اینکا باری از روی دوش ما بردارن خودشون شدن اضافه بار روی دوش ما،بعده اینهمه سال هنوز پسرشون باید از شکم زن و بچش بزنه بیوفته توی قرض برای مادر پدرش لباسشویی و ظرفشویی بخره.بگو من هیچوقت حلال نمیکنم،خود دانید

همینکه به مادر خودتون میکید مامان

به مادر شوهرتون میگید ننه ش

مشخصه همه چی

هر چیزی لیاقت میخواد لیاقت خیلی هاتون همین وضع و بدتره بسکه بخیل و حسود و ناجور هستید

من خودم مادرشوهر دارم زن خوبیه ولی منم ادم خوبی هستم مادرش دختر نداره شوهرم هزارتا کار براش میکنه من چیزی نمیگم چون اونم ادمه قرار نبود وقتی با من ازدواج کرد یک شبه بی پدر و مادر بشه و فقط منو بشناسه

مادرشوهرم از گل نازکتر بهم نمیگه با اینکه تا بحال من حتی یک ظرف خونش نشستم مثلا

یکم رو افکارتون کار کنید بخل و حسد به خودتون برمیگرده در نهایت

پول خودش تو زندگی مشترک حرف درستی نیست من عقدم بردار ناتنی همسرم فوت کرد چند وقت پیش خرج کل مراسم همسر من و بردار تنی خودش دادن همسرم گفت فلانی یعنی خواهر شون گفته همه رو پس میدم و...بعد یهو اگه یه درصد نداد تو حلال کن منم گفتم پول خودت بوده من چرا حلال کنم گفت پول خودت بوده چیه زندگی مشترکه هرچی هست واسه جفت مونه حداقل همسرت باید ازت نظر میخواست یا بهت میگفت

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

نمیدونم فاز اون کاربری ک گفته حسود نباشید چیه!!! بخدا اگه تو موقعیت شما قرار میگرفت کُفری میشد!!!اخه ...

پسر بچه اس

اصن حالیش نیس زندگی مشترک

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من که ترجیح میدم هیچ چیزی از مسائل خانوادش رو برام نگه،به من چه ربطی داره؟؟همونطور که من به اونا ربطی ندارم و کاری به کارم ندارن منم کاری بهشون ندارم و آدمای بی ربطین برام

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤