2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه ب من بگه برا مادرش

2134 بازدید | 140 پست

بدون اینکه یه مشورت کنه با دوتا برادرش شریکی برا مادرشون لباس شویی و ظرفشویی برداشتن!!!!

بره بخره پول خودشه اما ازین زورم میاد ک ب من نگفته و مخفیانه اینکارو کرده منم عصبی شدم و یه دعوا راه افتاد

باباش ازین ادمای نچسبه بکنه همش برا پول زنگ میزنه حالم ازشون بهم میخوره نمیدونم با اینهمه قسط قسطای این وسیله هارو از کجا بیاریم

خانواده ی من کلی کمکمون کردن در هر شرایطی بوده

اما اونا انگار غریبن فقط موقع پول میشناسن تا بخوام برا خانوادم چیزی بگیرم درحد یه کادو روز پدر یا مادر شوهرم سریع گارد میگیره اون وقت برا ننش همچین کاری کرده

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسود نباشید...

مرد بی شرف نباشید

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من امسال هیچی برای مادرشوهرم نمیخرم و تبریکی هم در کار نیست اینجوری انگار عزتم بیشتر حفظ میشه لیاقت ندارن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
مورد خاصی نبوده که مخفی کردنش به ضررتون باشه اتفاقا نشون میده خانواده دوست هستن و این خیلی خوبه

میگم لنگ یه قرون پولیم همش از خانواده من داره قرض میگیره خانواده دوستی همچین مردایی بخوره تو فرق سرشون

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

ظرفشویی خیلی واجب نبود، میدونی مشکل ماهایی ک خانوادمون دلشون برامون میسوزه و همه جوره کمک میکنن،درعوض شوهره میگه خب کم و کسری ام اگ باشه خانواده زنم میده پس منم پولامو براخانواده بی چشم و روم خرج کنم، اشتباه از ماعه، انقد خرج کن و بریز بپاش کن بذار همیشه قرض داشته باشه