zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 عنوان خانما به دادم برسید 98 بازدید | 11 پست لوبیا گذاشتم خیس بخوره از دیشب. نصفش خیس خورده نصفش سفت مونده چیکار کنم. بزارم بپزه. آبشو عوض کردم گذاشتم خیس بخوره بازم چیزی نشد. بپزه درست میشه؟ الهی گاهی نگاهی... امروز | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینو عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 11922 منم خریدم همین طورین،نامردا دومدل لوببارو قاطی کردن ،من همون جوری میزارم بپزه دیگه چاره جیه
zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 اره عزیزم آبشو عوض کن بزا بپزع ممنون الهی گاهی نگاهی...
مامانnafasam عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 740 اگه برا خودتونه که بپز بخورین دیگه اگه برامهمونم هست که بنداز بره لوبیا تازه بار بزار
zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 منم خریدم همین طورین،نامردا دومدل لوببارو قاطی کردن ،من همون جوری میزارم بپزه دیگه چاره جیه از جایی که قبلاً میخریدم خریدم. ولی فرق کرده😐🤦🏻♀️ الهی گاهی نگاهی...
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8771 کامل ریختی تو آب داغ؟ شاید کامل کامل آب نریختیچون حبوبات حجمش زیاد میشه باید آب زیاد بریزی.. الان بذار زود پر بپزه گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 اگه برا خودتونه که بپز بخورین دیگه اگه برامهمونم هست که بنداز بره لوبیا تازه بار بزار هم برا خودمون هم برا مهمون. لوبیای خوبین ولی خب نصفش خیس نمیخوره. به نظرت اونایی که خیس نخوردن رو جدا کنم؟😂 الهی گاهی نگاهی...
zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 کامل ریختی تو آب داغ؟ شاید کامل کامل آب نریختیچون حبوبات حجمش زیاد میشه باید آب زیاد بریزی.. الان ب ... تا روش پر آب سرد کردم تا صبح خیس خوردن نصفش . نصفش سفت سفت انگار آب نخورده بهشون😂 الهی گاهی نگاهی...
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3772 هم برا خودمون هم برا مهمون. لوبیای خوبین ولی خب نصفش خیس نمیخوره. به نظرت اونایی که خیس نخوردن رو جد ... ن دختر میپزه نگران نباش خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔
zahramnd مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 2695 ن دختر میپزه نگران نباش باشه پس قربونت الهی گاهی نگاهی...
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8771 تا روش پر آب سرد کردم تا صبح خیس خوردن نصفش . نصفش سفت سفت انگار آب نخورده بهشون😂 خسته نباشی دلاور 😂😂باید آب جوش می ریختیتو ظرف بزرگ تر که تا چند سانت روش آب باشهدر ظرف روهم ببندی گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳