2777
2789

سلام

شوهرم ولم کرده رفته با التماس خواهش هیچ جوره بر نمیگرده بدون هیچ گناهی دوران عقد هستیم

هرچی زنگ پیام میده جواب نمیده انگار وجود ندارم براش دلم گرفته

راحل چیه چیکار کنم

مهریه بزارم اجرا پیداش میشه

خانوادشم جوابمو نمیدن راحل چیه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون مهریهادم بی مسئولیت میخوای چکار تو عقد اینجوریه وای به حال بعد ازدواجچند سالتونه دوتاتون

ولم کرده رفته هزارتا پیام زنگ زدم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

دقیقا چون التماس و خواهش تمنا میکنی اینطوریهباید عقب بکشی تا اون بیاد سمتتالبته بستگی داره بدنیم بین ...

هیچی والا جز احترام خوبی مهربونی کاری نکردم

فقط یه دفعه تو حرص یه کلمه رو گفتم ول کن نیست

وقتی همشون وقتی کردن واسه چی دنبالشونی برو مهریه رو بگیر تو هم ولش کن

خستم کردن مهریه رو بزارم اجرا چندروز بعد دادگاه تشکیل میشع

هیچی نداره

فقط میدونم حساب هاشون میبندن دیگه اینکه بیاد دادگاه یا نه دست خودشه

اگه نیان دادگاه چی میشه

دقیق نمیدونم من مثلا برادر شوهرم حسابش بسته شد طلاق هم گرفتن نفهمیدم وکیل گرفت یا دادگاه غیابی داد و ...

این هیچی نداده اما خونه مغازه بنام هست

اون رو دیگه فکر کنم بری باید دادگاه بگیری به نظرم برو با وکیل مشورت کن من چیز دقیقی نمیدونم

ممنونم