2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو ب روش بیارم یا ن

170 بازدید | 16 پست

۱۱ساله ازدواج کردم ی دختر ۹ساله دارم

خیلی رابطمون خوب بود باهم توی این سالا سه سال پیش دیدم ی خانم بهش پیام داده بود اینم جواب داده بود یکی دوروز.قبل از فهمیدن منم تموم شده بود.بعد ک فهمیدم تا طلاق رفتیم بعد بخاطر دخترم برگشتم کلی واسطه فرستادن.متن پیامکارم ندیدم شوهدم میگفت اون زنه پاپیچم شده بود.ویزیتور بود.

برم سر اصل مطلب

امروز بخاطر دعوایی ک با پدرش تلفنی کرد زد گوشیش رو شکست بعد رفت ی نوکیا ساده آکبند گرفت.غروب داشتم گوشیو نگاه میکردم رفتم تو پیاماش دیدم ب یکی پیام داده سلام نفسم بهارکم.ی پیام دیگه ام ب همون شماره زده بود نوشته بود سلام خانم زارعی تا فردا بارتون میرسه.پیامای دیگه ام از خودم بود ک برای یکی دوسال پیش بود.این پیاما همه تو سیم کارتش ذخیره شده بودن.من همیشه تو اونیکی گوشیش پیامای ذخیره سیم کارتو چک میکردم همون قبلیا بودن ولی امروز روی گوشی ساده ایناروهم آورده بود بالا

شوهرم راننده ماشین سنگینه.از لحاظ خیانت جنسی مطمعنم چون شوهرخواهرش باهاشونه و بقیه هم چندتا پیرمردن ودلایل دیگه ام دارم ک مربوط ب رابطه خودمونه ولی خیانت پیامکی رو مطمعن نیستم

حالا ب نظرتون این پیامکا مربوط ب همون دوسه سال پیشه یا جدیده؟هم اون زمان اون ویزیتوره برای این بار میفرستاد هم الان این بار کاشی میبره برای کارخانه.نمیدونم جمله اش سوالی بود یا ن.تاریخشو نگاه کردم اشتباه زده برای سال ۱۹۷۰میلادی

همراه منشم نمیتونم نصب کنم چون سیم کارت خودشو خواهرش ب نام پدرشوهرمه اگه نصب کنم هم برای خواهر شوهرم پیام میره هم پدرشوهرم و ممکنه بهش بگن ک همراه منت نصب شده

حوصله داریا

خیانت کرده دیگ کی وکجا وچ موقع ولش کن یا ببخش یا برو

داری ب خودت ضربع میرنی فقط

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ثابت کرده تو این موارد مستقیم با همسرت صحبت کن

و ببین پاسخش چیه؟

ازش توضیح بخواه چون اینجوری فقد خودخوری و افکار منفی دامنت میگیره

ولی وقتی بپرسی بهتر میتونی به جواب برسی

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

وای چه حوصله داری اگه میخوای طلاق بگیری تا میتونی کنکاش کن و از همه چی با خبر شو ولی اگه طلاق نمیخوا ...

این چه حرفیه همسرش هست حق داره بدونه

طلاق بخاطر یک پیامک حالت خوبه؟؟؟

کنکاش چیه حق داره بدونه با کی داره زیر یک سقف زندگی میکنه

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ب هیچ عنوان ب خاطر دخترم نمیتونم جداشج.هنوزم بعد سالها کابوس شبایی رو میبینه ک رفته بودم خونه پدرم و قهربودیم باهم.تمام فکروذکرش اینه ک منو پدرش باهم خوب باشیم

ب هیچ عنوان ب خاطر دخترم نمیتونم جداشج.هنوزم بعد سالها کابوس شبایی رو میبینه ک رفته بودم خونه پدرم و ...

باهاش صحبت کن جدی برخورد کن کوتاه نیا اصلا

اگر خودش بود پیامک تو گوشیت میدید بنظرت واکنشش چی بود؟

صدرصد دعوا راه مینداخت

توهم دعوا راه بنداز بگو باید جواب بدی