2777
2789

میرم تو ایتا میخوام تایپ کنم میپره بیرون

میخوام عکسی بفرستم سریع میپره بیرون

همش میپره تو صفحه اصلی

رفتم درستش کنم آقاعه گفت تنظیمات کارخونه بزن

اومدم خونه رم انداختم رو گوشی عکس فیلم آهنگ همه رو انداختم رو رم بعد از گوشیم درش اوردم برش داشتم تنظیمات کارخونه زدم تا 2 3 روز خیلی خوب کار میکرد

الان شاید 60 تایی عکس روش باشه با دو تا اپلیکیشن دیگه هیچی اها مخاطبامم بیس تایی میشن دیگه واقعا هیچی روش نیست ولی هی میپره بیرون کلافم کرده نمیشه برم تو هیچ برنامه ای وسط چت میپره بیرون رف فکر میکنه از عمد سین زدم جواب ندادم...

6 ساله دارم ازش استفاده میکنم فکر میکنم دیگه داره میگه عمرم تموم شده دست از سرم بردار ... درسته؟

چکارکنم بابام میگه تا تابستون خبری از گوشی جدید نیس...

چکار کنم حداقل یکم بهتر شه این چند ماهو دووم بیاره برام

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گوشی قبلیم ۵ سال عمر کرد اخراشم تفریبا خوب بود ولی پر شده بود عوض کردم.. برو یه فلش بزن ببین شاید درست شد.. نظر گوشی فروشه هم بپرس

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من گوشی قبلیم ۵ سال عمر کرد اخراشم تفریبا خوب بود ولی پر شده بود عوض کردم.. برو یه فلش بزن ببین شاید ...

من مدل پایینه هواویه از ساده هاش الانم با لپتاپ اومدم اونجا گوشیم کلا دیگه تو گوگل نمیره

بخدا کامل تنظیمات میزنم پاکسازی باز در حد دو سه روز خوبه

هیچ حافظه نداره ظرفیتش کمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ربطی به قدیمی شدن گوشی نداره من گوشی دادم که مال سال ۲۰۱۵ هست هنوزم بدون مشکل کار میکنه گوشی رو ببر ...

فلش چجوریه فرقش با تنظیمات کارخونه چیه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

من مدل پایینه هواویه از ساده هاش الانم با لپتاپ اومدم اونجا گوشیم کلا دیگه تو گوگل نمیره بخدا کامل ت ...

مال منم حافظه ۱۶ گیگ بود با پول اولین حقوقام خریده بودمش🤣🤣 درک میکنم ولی دیگه دووم بیار

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مال منم حافظه ۱۶ گیگ بود با پول اولین حقوقام خریده بودمش🤣🤣 درک میکنم ولی دیگه دووم بیار

اره اینم دقیقا 16 گیگِ نصفشم برنامه های خود گوشی ک روشه پر شده من هیچی ندارم روش باز میگه پر

باید دووم بیارم لپتاپم هستش دستمه با این میام گوگل و درس میخونم ... ولی نمیشه باهاش عکس بفرستم..

کنکوریم بابام میگه تابستون میخرم گوشی جدید ک دیگه مهر بری دانشگاه خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

اره اینم دقیقا 16 گیگِ نصفشم برنامه های خود گوشی ک روشه پر شده من هیچی ندارم روش باز میگه پرباید دوو ...

انشاالله عزیزم.. همون فلشش کن و فقط نرم افزارای واجب روش نصب کن

انشاالله عزیزم.. همون فلشش کن و فقط نرم افزارای واجب روش نصب کن

فداتشم

چشم

فقط ی شاد روشه با ی ایتا ک درسین نیازشون دارم دیگه هیچی ندارم ی بادصبا هم ولی باز تقریبا پره حافظش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

فداتشمچشم فقط ی شاد روشه با ی ایتا ک درسین نیازشون دارم دیگه هیچی ندارم ی بادصبا هم ولی باز تقریبا پ ...

حافظه پنهان نرم افزارا رو از توی تنظیمات پاک کن هر چند وقت یکبار.. من نرم افزارام خیلی بیشتر بود.. واتساپ و تلگرام و چند تا نرم افزار بانکی و فیل.تر شکن و اموزش زبان هم داشتم ولی تنظیمات عکسای دوربینو رو کارت حافظه انداخته بودم.. حافظه پنهانشم پاک میکردم

حافظه پنهان نرم افزارا رو از توی تنظیمات پاک کن هر چند وقت یکبار.. من نرم افزارام خیلی بیشتر بود.. و ...

دو روز ی بار پاک میکنم ایتام زیاد میشه دیگه هیچی نداره

مرسی وقت گذاشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍