2777
2789

بچه ها همش گریه می کنه و مامانم دعواش می کنه

از یه طرف اون میگه تقصیر شماست کلاس خصوصی نمی گیرید وگرنه کل کتاب درسی رو خونده بودم و سطح امتحانات مون بالاتره

از یه طرف مامانم می گه امکان نداره و تو درس نمی خونی و این جوری هیچ وقت درست نمیشی

من چنین مشکلی نداشتم و خودم تا دوازدهم که الان کنکور دارم معدلم بالای نوزده میشد و فقط کتاب درسی رو خوب می خوندم و از متوسطه دوم تست

باید چیکار کنیم؟:(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هوش و یادگیری هر بچه ای متفاوته شاید برادرتون واقعا نیاز به کمک و معلم خصوصی داشته باشه دعوا و سرکوف ...

به هوش ربطی نداره

باید اصولی یادبگیره

تو کلاسای چند نفره با فرصت محدود بچه چیزی یاد نمیگیره ک

من کلی شاگرد دارم که از نمره زیر ده رسیدن به 20برا بچه باید هزینه کنی

خانمی شما چه درسی تدریس میکنید؟

دخترم هشتم هست بدون خوندن... نمرات درحد 10ویازده میگیره

یادگیریش خوب هست ولی زمان نمیزاره برای یادگیری

به نظر شما با این شرایط اگر برای متوسطه دوم هزینه معلم خصوصی.... کنم امیدی به قبولی رشته های خوب هست؟

به هوش ربطی ندارهباید اصولی یادبگیره تو کلاسای چند نفره با فرصت محدود بچه چیزی یاد نمیگیره ک

الان من باید رابطه هوش با پیشرفت تحصیلی و یادگیری رو توضیح بدم؟واقعا؟؟؟

خانمی شما چه درسی تدریس میکنید؟ دخترم هشتم هست بدون خوندن... نمرات درحد 10ویازده میگیرهیادگیریش خوب ...

من ریاضی هفتم تا دوازدهم

بستگی به روش تدریس داره

من ریاضی رو به زبان فارسی میگم تمامی فرمول ها و راه حل هارو به زبان فارسی میگم بچه همه رو جزوه مینویسه و حفظ میکنه دیگه هر مسئله مرتبط اون مبحث اومد راحت حل میکنه

ریاضی رو ب زبان گنگ ریاضی بگی اشتباهه

از همه مهم تر بچه میاد تا چند جلسه مبانی رو کار میکنم تا تو اجرای راه حل های جدید لنگ نمونه