2777
2789
عنوان

به نظرتون بعد عقد ممکنه زنش نذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخ خواهرتو بزن نفروشه معلوم نیس آینده چی قراره پیش بیاد حداقلش یه سقف بالا سر دارید خدا پدرتون رو حف ...

خواهرم میخواد خونه بهتربگیرن پول ۳ دونگ رو روش بذارن

به بابام میگه تو زنت برین خونه دیگتون بشینین منو فلانی خونه روبفروشیم

کار خوبی کردی

آدم از فردا که خبر نداره

همیشه باید این احتمال که همسر پدرتون بعد از ازدواج بخوان حداقل بخشی از اموال پدرتون رو تصاحب کنند باید در نظر بگیرید یا باعث اختلاف بین شما و پدرتون بشن و پدر رو از تصمیم فعلی منصرف کنند یا هر اتفاق دیگه ای...

پس عاقلانه این هست که همین حالا به اسمتون سند بخوره حتی با ارزش کمتر

خو مشکلش چیه همین الان نمیزنه ب نامت این یکی خونه رو

چون میترسه بفروشیم وبلندشون کنیم

اخه اون اول به ناممون زد گفتیم تا وقتی ازدوتج نکرده بمون اما زن گرفتی خونه دیگه ای که داری بریم بشینیم

چون اینجا خاطرات ویادگاری های مامانم هست سخته واسمون

اونم گفت بلندنمیشم سهم منو پس گرفت

پدرشوهرمنم گفت مال شماست و خرجش را ما دادیم ولی زن گرفت و دو تا توله پس انداخت بعدفوتش فهمیدیم کرده بنام زنه و فرزندان اون

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

چون میترسه بفروشیم وبلندشون کنیماخه اون اول به ناممون زد گفتیم تا وقتی ازدوتج نکرده بمون اما زن گرفت ...

کاش پس نمیدادی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پدرشوهرمنم گفت مال شماست و خرجش را ما دادیم ولی زن گرفت و دو تا توله پس انداخت بعدفوتش فهمیدیم کرده ...

واییی

منم ازهمین میترسم زنه بفهمه کلا بابامو منصرف کنه از این کار

وایییمنم ازهمین میترسم زنه بفهمه کلا بابامو منصرف کنه از این کار

مطمئن باش میکنه.تو مقاومت کن خونه دونگ را پس بگیر با خواهر شریک بودن بهتر از نامادری شریک بودن هست

من پس ندادم خودش بدون اطلاع من درخواست انتقال داده چون زیر۱۸ سال بودم اونموقعاینو هم دامادمون مطلع ش ...

الان چندسالت هست

اختیار پس دادن با استارتر نیست با اونی هست که به نام زدهیعنی پدرشون که هبه کردن می تونن هبه رو پس بگ ...

اگر سندقطعیت زده باشه نمی تونه